Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on October 21st, 2021 | by fileto

0

Δημιουργούν ιατρεία post Covid -19 στην ΑΜ-Θ 

ΓΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΗΝ ΒΑΣΑΝΟ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ

Ιατρεία για τους ασθενείς που έχουν νοσήσει βαριά από κορωνοϊό, θεραπεύτηκαν, αλλά εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν εξαιτίας αυτού άλλα προβλήματα υγείας, αρχίζουν να λειτουργούν στα νοσοκομεία και στα κέντρα υγείας της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας, που περιλαμβάνει μέρος της Θεσσαλονίκης και της κεντρικής Μακεδονίας και την Ανατολική Μακεδονία – Θράκη.

Νοσοκομεία και κέντρα υγείας

iatreia-post-covidΣύμφωνα με ανακοίνωση της 4ης ΥΠΕ τακτικά εξωτερικά ιατρεία δημιουργούνται κι αρχίζουν να λειτουργούν άμεσα στα νοσοκομεία ΑΧΕΠΑ, Αγ. Παύλος, Ιπποκράτειο, και στα περιφερειακά Κιλκίς, Χαλκιδικής, Ξάνθης, Διδυμοτείχου, Δράμας, ΚομοτηνήςΚαβάλας, Αλεξανδρούπολης και Σερρών.

Επίσης θα λειτουργήσουν και στα κέντρα στη Θεσσαλονίκη, 25ης Μαρτίου και Τούμπας και σε Κασσανδρεία, Δράμα, Ξάνθη, Πολύκαστρο, Ελευθερούπολης, Νιγρίτας, Αλεξανδρούπολης και Κομοτηνής

«Η καταγραφή και η πορεία της νόσου των πρώην ασθενών Covid-19, θα συνεχιστεί και με περισσότερα εξωτερικά ιατρεία , όταν αποκλιμακωθεί η πίεση στην περιοχή της Μακεδονίας και της Θράκης.

Η 4η Υ.ΠΕ έχει αναλάβει πρωτοβουλία για τη δικτύωση και ενημέρωση των γιατρών σε ένα κοινό πλαίσιο εξέτασης των πολιτών που νόσησαν από Covid -19 και που ακόμα κάποια θέματα ταλαιπωρούν την υγεία τους», αναφέρει ο διοικητής της 4ης ΥΠΕ Δημήτρης Τσαλικάκης.

Πληροφορίες για τα ραντεβού τις δομές όπου λειτουργούν Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία post Covid -19 μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να βρούν είτε στο site www.4ype.gr είτε στα τηλέφωνα και τις ιστοσελίδες των δομών.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑