Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on January 20th, 2022 | by fileto

0

Ο Ζαμπούκης το τερμάτισε …παίζει μουσική δημόσια

Πραγματικά με ανοιχτό το στόμα έμειναν οι κάτοικοι στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης όταν άκουσαν μουσική να παίζουν τα μεγάφωνα του Δήμου Αλεξανδρούπολης, μια και απαγορεύεται η μουσική στα καταστήματα εστίασης!

Δημοσιογράφοι από την ιστοσελίδα evros24.gr απευθύνθηκαν στην δημοτική αρχή και πήραν την εκπληκτική απάντηση από τον δήμαρχο Γιάννη Ζαμπούκη που φαίνεται ότι το έχει τερματίσει ότι: “η δημοτική αρχή θέλοντας να ανεβάσει την ψυχολογία του κόσμου και να ξαναβάλει τη μουσική στη ζωή μας, μετά από επικοινωνία που είχε με το Διοικητικό Συμβούλιο τα Καταστημάτων Εστίασης, από κοινού συμφώνησαν τα ηχεία που βρίσκονται στο κέντρο της πόλης να παίζουν μουσική, ώστε οι θαμώνες – καθήμενοι πάντα – στα καταστήματα του κέντρου να απολαμβάνουν τον καφέ τους μετά μουσικής!

«Τα μηνύματα που λαμβάνουμε από τους συνδημότες μας είναι πολύ ενθαρρυντικά. Χαιρόμαστε που αυτή η πρωτοβουλία έγινε αποδεκτή με πολύ θετικά σχόλια και μάλιστα δεν σας κρύβω ότι έχω δεχθεί αιτήματα να επεκταθεί το δίκτυο και στην ανατολική πλευρά της πόλης», δήλωσε ο δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης.

Μήπως η όλη κίνηση χρειάζεται …πρόστιμο;


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑