Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on June 8th, 2022 | by fileto

0

Πέθανε ο εισαγγελέας Γιώργος Σιώπης

Με ανάρτησή του ο καθηγητής Δημήτρης Πουγαρίδης σημειώνει: «Σήμερα επιβεβαιώθηκε για μια ακόμη φορά ότι οι χρήσιμοι φεύγουν πρόωρα.

Ο αγαπητός μου φίλος Γιώργος Σιώπης, αφυπηρετήσας εισαγγελέας εφετών, μας άφησε φτωχότερους.

Άριστος επιστήμονας, εξαίρετος και ακριβοδίκαιος δικαστής, έντιμος πολίτης μα πάνω απ’ όλα εξαίρετος άνθρωπος και φίλος μας άφησε για πάντα.

Αιωνία του η μνήμη…».

Τελικά έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 71 ετών, την Τρίτη 7 Ιουνίου 2022, ο πρώην εισαγγελέας Γιώργος Σιώπης, ο οποίος κατά τη διάρκεια της δικαστικής του θητείας υπηρέτησε ως Εισαγγελέας σε Καβάλα και Δράμα. Ακόμη, διατέλεσε, μεταξύ άλλων, Εισαγγελέας Εφετών Θράκης.

Είχε ξεκινήσει την καριέρα του ως Ειρηνοδίκης Προσοτσάνης στις αρχές της δεκαετίας του 1980. Έπειτα εισήλθε στο εισαγγελικό σώμα.

Συνταξιοδοτήθηκε πριν λίγα χρόνια και διέμενε στην Καβάλα, όπου και θα γίνει σήμερα η κηδεία του στις 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων στα Νεκροταφεία Καβάλας.

Ο αείμνηστος Γιώργος Σιώπης κατά τη διάρκεια της θητείας του στη θέση του Εισαγγελέα είχε λάβει τον χαρακτηρισμό του αυστηρού, όμως παράλληλα ξεχώριζε για το γεγονός ότι ήταν δίκαιος εισαγγελικός λειτουργός.

Θερμά συλλυπητήρια στους συγγενείς, στους φίλους και στους οικείους του εκλιπόντος.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑