Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on August 13th, 2022 | by fileto

0

Αδειάζουν τον Παπαεμμανουήλ… ευχαριστούν τον Μέτιο!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΔΡΑΜΑΣ- ΚΑΒΑΛΑΣ-ΞΑΝΘΗΣ ΚΑΤΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ… ΠΕ ΔΡΑΜΑΣ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ

Νέο ατόπημα μετά τους Αμμολόφους από τον αντιπεριφερειάρχη…

Δελτίο Τύπου σχετικά με τις δηλώσεις του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας, κ. Παπαεμμανουήλ για την έμπρακτη ενίσχυση των δυνάμεων της Πυροσβεστικής Δράμας που συνέδραμε στην κατάσβεση της καταστροφικής πυρκαγιάς στο Δάσος της Δαδιάς στον Έβρο, εξέδωσε η Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Νομών Δράμας – Καβάλας και Ξάνθης.

Όπως χαρακτηριστικά είχε δηλώσει ο κ. Παπαεμμανουήλ «η διοίκησή μας ανέλαβε εξ ολοκλήρου τα έξοδα μετακίνησης, διαμονής και διατροφής των Δραμινών πυροσβεστών, μετά από αίτημα του Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δράμας κ. Αραμπατζή».

Το δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Νομών Δράμας – Καβάλας και Ξάνθης, το οποίο υπογράφει ο Πρόεδρος της Ένωσης, κ. Νικόλαος Τσαούσης, συνοδεύεται από το δημοσίευμά μας και συγκεκριμένα αναφέρονται τα εξής:

«Με αφορμή το δημοσίευμα της Εφημερίδας Πρωινός Τύπος Δράμας στις 03-08-2022, σχετικά με τις δηλώσεις του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Δράμας κ. Παπαεμμανουήλ Γρηγόριου, σας δηλώνουμε τα εξής:

Α) Εκφράζουμε τα θερμά συγχαρητήρια στον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστο Μέτριο καθώς και τον Δήμο Αλεξανδρούπολης για την σίτιση και φιλοξενία των συναδέλφων πυροσβεστών που συνέδραμαν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς στο Δάσος της Δαδιάς από άλλες Περιφέρειες (Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Μακεδονίας και Ηπείρου). Επίσης, για την πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης να μεριμνήσει προσωπικά για την μεταφορά των πυροσβεστών του Νομού Δράμας στο Δάσος της Δαδιάς λόγω βλάβης του πυροσβεστικού οχήματος μεταφοράς προσωπικού.

Β) Όσον αφορά τους συναδέλφους πυροσβέστες του Νομού Δράμας που συμμετείχαν στην κατάσβεση της παραπάνω πυρκαγιάς σας ενημερωνουμε ότι ουδέποτε φιλοξενήθηκαν σε ξενοδοχειο διότι επιχειρούσαν καθ’ όλη την διάρκεια του 24ώρου.

Εν κατακλείδι οι δηλώσεις του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Δράμας σχετικά με την σίτιση και διαμονή των Πυροσβεστών του Νομού Δράμας με έξοδα της Αντιπεριφέρειας Δράμας καμία σχέση δεν έχουν με την πραγματικότητα».

φωτο: αρχειο


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑