Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on December 11th, 2022 | by fileto

0

Νέο τροχαίο με αδέσποτη αγελάδα στην Καβάλα

Χθες βράδυ Σαββάτου 10 Δεκεμβρίου 2022 με πολύ άσχημο καιρό και σύμφωνα με το Center TV ένα επιβατικό αυτοκίνητο συγκρούστηκε με… αγελάδα.

Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στον γνωστό δρόμο λόγω αγελάδων, καρμανιόλα,  στην εθνική οδό Καβάλας-Ξάνθης στο ύψος του κόμβου του εργοστασίου Λιπασμάτων στη Νέα Καρβάλη. 

Ο οδηγός που ενεπλάκη στο ατύχημα ήταν ο πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων Λεύκης-Καρβάλης, Σάββας Τσολίδης ο οποίος δεν τραυματίστηκε, ωστόσο το αυτοκίνητό του υπέστη σοβαρές ζημιές, ενώ το ζώο τραυματίστηκε σοβαρά.

Σύμφωνα με δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό, ο Σάββας Τσολίδης είπε: «ακολουθούσα σταθερά την πορεία μου και δεν έτρεχα. Είδα ξαφνικά μπροστά μου μία αγελάδα να στέκεται όρθια στη μέση του δρόμου. Έστριψα το τιμόνι προς τα δεξιά για να την αποφύγω, αλλά δεν τα κατάφερα».

Για άλλη μια φορά επισημαίνουμε σε ώτα μη ακουόντων ότι ο οδοφωτισμός στο σημείο είναι ελλιπέστατος, οι αδέσποτες αγελάδες συνεχίζουν να δημιουργούν προβλήματα στους οδηγούς, έχουν χαθεί ζωές από αδέσποτες αγελάδες και όλοι σιωπούν εκκωφαντικά!

φωτο: Center TV


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑