Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on December 27th, 2022 | by fileto

0

Δυναμώνει ο Τόπος της Ζωής μας!

Ο Χρήστος Παναγιωτίδης κατάγεται από τον Αμυγδαλεώνα και είναι 32 ετών. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής Α.Τ.Ε.Ι. Καβάλας. Παράλληλα με τις σπουδές του εργαζόταν σε καταστήματα μαζικής εστίασης, ενώ τα  τελευταία χρόνια εργάζεται ως υπεύθυνος πωλήσεων σε εμπορική εταιρεία. Είναι παντρεμένος με δύο παιδιά.

Ο Γιάννης Ρούμπας είναι μηχανολόγος – μηχανικός, πτυχιούχος της τεχνικής σχολής του ΠΥΘΑΓΟΡΑ και της Σχολής Εργοδηγών. Ασχολήθηκε για χρόνια με τον πολιτιστικό σύλλογο των Ποταμουδίων και είναι γνωστός από την αθλητική του δραστηριότητα στο ποδόσφαιρο εδώ και 37 χρόνια, με τις ομάδες ΠΗΓΑΣΟΣ από το 1985 και ΚΑΒΑΛΑ 2004. Διετέλεσε πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων μηχανοξυλουργών Ν.Καβάλας για δύο θητείες.

Ο Νίκος Σιδηρόπουλος γεννήθηκε στην Καβάλα και προέρχεται από γνωστή οικογένεια εμπόρων της πόλης μας. Μεγάλωσε στη συνοικία του Αγίου Γεωργίου και αποφοίτησε από το 1ο Γυμνάσιο και Λύκειο Καβάλας. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης από το 1994 και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών Ποινικού Δικαίου και Εγκληματολογίας της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης από το 1997. Ασκεί το επάγγελμα του Δικηγόρου από το 1996. Συμμετείχε επί σειρά ετών στα διοικητικά συμβούλια της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Δήμου Καβάλας και της Ομοσπονδίας Γονέων ΑΜΘ.

Ο Γιώργος Τσοχανταρίδης κατάγεται από τον Αμυγδαλεώνα, ενώ μεγάλωσε και εργάστηκε στη Γερμανία. Είναι απόφοιτος Ελληνικού και Γερμανικού Λυκείου και έχει σπουδάσει οικονομικά στo Πανεπιστήμιο DHBW Stuttgart Universität. Παράλληλα με τις σπουδές του, εργαζόταν σε εργοστάσιο της εταιρείας Phoenix Contact GmbH ως βοηθός Οικονομικού Διευθυντή. Ο πατέρας του Γιάννης Τσοχανταρίδης ήταν πρώην παίκτης της Δόξας Δράμας και του Αμυγδαλεώνα, ενώ ο ίδιος ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο για πολλά χρόνια από τη θέση του τερματοφύλακα, κερδίζοντας πολλά βραβεία και κύπελλα. Διετέλεσε πρόεδρος της ελληνικής κοινότητας και του ποντιακού συλλόγου της Στουτγκάρδης και ήταν μέλος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ελλήνων Ποντίων στην Ευρώπη. Το 2017, από την ιδιαίτερη αγάπη που έχει για την πατρίδα του, αποφάσισε να εγκατασταθεί μόνιμα στην Ελλάδα, στον Αμυγδαλεώνα, και εργάζεται στην Randstad Hellas ως υπεύθυνος εξυπηρέτησης πελατών. Είναι ενεργό μέλος της ομάδας της Δόξας Αμυγδαλεώνα, του πολιτιστικού συλλόγου του Αμυγδαλεώνα, του ποντιακού συλλόγου Ζυγού και του Κέντρου Πολιτισμού Νικοπολιτών Ελλάδας.

Και οι τέσσερεις νέοι υποψήφιοι αποτελούν δυναμικά και καταξιωμένα μέλη της τοπικής μας κοινωνίας, με φρέσκιες ιδέες και όραμα για την ανάπτυξη του τόπου μας.

Θέλω να τους ευχαριστήσω και προσωπικά για την εμπιστοσύνη που δείχνουν σε εμένα και την παράταξή μας, αλλά και για την απόφασή τους να δώσουν μαζί μας τη “μάχη” των δημοτικών εκλογών του 2023.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑