Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on December 31st, 2022 | by fileto

0

Ο χουβαρντάς άγνωστος της Ξάνθης…

ΑΦΗΣΕ ΣΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΤΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ 500 ΕΥΡΩ!

Το θαύμα… των Χριστουγέννων έκανε πράξη για μια ακόμη φορά ένας άγνωστος μέχρι στιγμής κάτοικος στην Ξάνθη που δώρισε απλόχερα – και διακριτικά – το ποσό των 500 ευρώ στο Γηροκομείο «Μέγας Βασίλειος». 

Τα χρήματα τοποθετήθηκαν στον κουμπαρά του Γηροκομείου που βρίσκεται τοποθετημένος στο κέντρο της πόλης, στο κατάστημα «Γρηγόρης», ενώ όπως αναφέρει το Γηροκομείο σε σχετική ανάρτησή του στα social media, δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται ένα τέτοιο… θαύμα. 

«Του ευχόμαστε υγεία, χαρές ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και η τσέπη του να είναι πάντα γεμάτη όπως είναι η καρδιά του γεμάτη αγάπη για τον συνάνθρωπο. Μπράβο στον άγνωστο δωρητή, πολλά μπράβο όμως και στην επιχείρηση “ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΚΡΟΓΕΥΜΑΤΑ” που δέχτηκε να μας συνδράμει στην προσπάθεια αυτή τοποθετώντας τον κουμπαρά μας στο κατάστημα» σημειώνει το Γηροκομείο. 

Τέτοιες πράξεις ανθρωπιάς, αλληλεγγύης και αγάπης αποδεικνύουν τη ζεστασιά που αποπνέουν αρκετοί κάτοικοι στην Ξάνθη, που σπεύδουν – αθόρυβα και διακριτικά – να συνδράμουν τον συνάνθρωπο, όπου και όποτε μπορούν. 


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑