Ειδήσεις

Published on January 14th, 2014 | by fileto

0

Αστυνομικά από την Περιφέρεια

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΠΑΤΗ

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από έρευνες του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, μια υπόθεση απάτης μέσω διαδικτύου σε βάρος 47χρονου ημεδαπού.

Συγκεκριμένα, προέκυψαν τα στοιχεία ενός 25χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη.

Αναλυτικότερα, ο δράστης, την 20-10-2013, εξαπάτησε τον 47χρονο, πείθοντάς τον να καταθέσει στον τραπεζικό του λογαριασμό το χρηματικό ποσό των 139 Ευρώ, για αγορά κινητού τηλεφώνου, το οποίο διέθετε προς πώληση μέσω ηλεκτρονικής ιστοσελίδας.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του 25χρονου θα αποσταλεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας

ΛΑΘΡΑΙΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΣΤΗ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ

Συνελήφθη σήμερα (14-1-2014) το πρωί, στη Χρυσούπολη Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χρυσούπολης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, 53χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για λαθρεμπόριο τσιγάρων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένων ερευνών, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 53χρονο, να εμπορεύεται, στο χώρο της λαϊκής αγοράς, λαθραία πακέτα τσιγάρων.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών, βρέθηκαν στην κατοχή κ αι το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητό του δράστη, συνολικά 214 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί.

Συνολικά κατασχέθηκαν:

  • 214 πακέτα λαθραίων τσιγάρων
  • 1 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο
  • το χρηματικό ποσό των 70 Ευρώ

Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Χρυσούπολης.

ΚΡΟΤΙΔΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ

Συνελήφθη χθες (13-1-2014) το μεσημέρι, στη Χρυσούπολη Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χρυσούπολης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, 37χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κατοχή κροτίδων.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 37χρονο, διότι βρέθηκαν στην οικία του 764 κροτίδες διαφόρων τύπων, οι οποίες και κατασχέθηκαν.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Χρυσούπολης.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑