Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on July 11th, 2021 | by fileto

0

Προβλήματα από τη βλάβη στο Aqua Blue

Eνημερώθηκε απογευματινές ώρες χθες η Λιμενική Αρχή Λαυρίου, για μηχανική βλάβη στη δεξιά κύρια μηχανή του Ε/Γ-Ο/Γ “ΑQUA BLUE” Ν.Π. 12393, προ τον απόπλου του για εκτέλεση προγραμματισμένου δρομολογίου προς τους λιμένες Μεστών Χίου, Αγίου Ευστρατίου, Λήμνου και Καβάλας.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Λαυρίου απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου μέχρι προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης και αποκατάστασης βλάβης από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί, ενώ από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ

Τα πάνω κάτω έφερε σε όσους προγραμμάτιζαν να ταξιδέψουν Λήμνο, η χθεσινή ακύρωση του δρομολογίου του Aqua Blue.

Όσοι ταξιδιώτες βρέθηκαν στο λιμάνι του Λαυρίου, ενημερωθήκαν ότι το πλοίο δεν θα αναχωρήσει και προχώρησαν σε εξαργύρωση της αξίας του εισιτηρίου τους, με ορισμένους να καλούνται να πληρώσουν έως και 200€ αεροπορικό εισήρήριο προκειμένου να φτ’ασουν στο νησί.

Όσοι περίμεναν στο λιμάνι της Καβάλας, ενημερώθηκαν με sms στα κινητά τους για την ακύρωση και σήμερα θα πρέπει να μετακινηθούν από την Καβάλα στην Αλεξανδρούπολη από όπου και θα αναχωρήσει το Αδαμάντιος Κοραής.

Όπως έχει ανακοινωθεί, η εταιρεία του Aqua Blue ναύλωσε το πλοίο της Zante Ferrys και χωρίς καμία αλλαγή στο εισιτήριο θα μπορέσουν να ταξιδέψουν προς Λήμνο.

Τέλος, οι ενδιαφερόμενοι επιβάτες θεωρητικά μπορούν να επικοινωνούν για περισσότερες πληροφορίες με το ταξιδιωτικό πρακτορείο Kavala Tours στα τηλέφωνα 2510-228831 και 2510-232305.

Το πλοίο θα αναχωρήσει από το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης στις 18.00 το απόγευμα.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑