Ειδήσεις

Published on February 5th, 2015 | by fileto

0

Διακοπές ρεύματος σε Σαμοθράκη και Αλεξανδρούπολη

Χωρίς ρεύμα εδώ και τρείς μέρες ήταν η συνοικία Παλαγία Αλεξανδρούπολης, αλλά και τμήματα του Μαίστρου και της γύρω περιοχής, με αποτέλεσμα να μην δουλεύουν και τα αντλιοστάσια του δήμου.

Η κατάσταση είναι πιο σοβαρή στη Σαμοθράκη καθώς σύμφωνα με ανακοίνωση την οποία έδωσε στην δημοσιότητα ο δήμαρχος Αθανάσιος Βίτσας, από την 1η Φεβρουαρίου το ακριτικό νησί αντιμετωπίζει συχνά και σοβαρά προβλήματα στην ηλεκτροδότηση της, με τις διακοπές ρεύματος να ξεπερνούν τις 19 ώρες, ενώ η τάση του ρεύματος αυξομειώνεται συνεχώς με αποτέλεσμα την προβληματική λειτουργία των οικοσκευών, των ηλεκτρονικών υπολογιστών, των λογισμικών προγραμμάτων υπηρεσιών και επιχειρήσεων.

Το νησί ζεί στιγμές όπως λέει ο δήμαρχος που το γυρίζουν πίσω μια 15ετία όταν οι διακοπές ρεύματος ήταν ένα συνηθισμένο μοτίβο στην δύσκολη διαβίωση των κατοίκων του νησιού.

Ο δήμαρχος με επιστολή του προς τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΗ αλλά και προς τον αρμόδιο Υπουργό ζητά την μέριμνα τους, ώστε να υπάρξει οριστική αποκατάσταση των προβλημάτων αλλά και εφαρμογή πρόληψης ώστε δυσμενείς καιρικές συνθήκες οι οποίες αποτελούν συχνό φαινόμενο στην περιοχή, να μην θέτουν σε κίνδυνο την ηλεκτροδότηση του νησιού.  
ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΞΑΝΘΗΣ
Μάνδρα, Μυρωδάτο, Σέλινο είναι μερικοί από τους οικισμούς του νομού Ξάνθης στο παραλιακό κομμάτι του που από την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου έχουν συνεχείς διακοπές ρεύματος, λόγω της κακοκαιρίας που επληξε την περιοχή.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑