Ελλάδα

Published on March 25th, 2015 | by fileto

0

Κριτική Καλαματιανών για τον Αντ. Σαμαρά

Δείτε τι γράφει η εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ της Πελοποννήσου:

“Τουλάχιστον προβληματισμό προκαλεί στη Νέα Δημοκρατία ο απολογισμός της επίσκεψης Σαμαρά στη Μεσσηνία, καθώς ο πρόεδρος του κόμματος όχι μόνο δεν κατόρθωσε να σβήσει τις εσωκομματικές εστίες έντασης, αλλά άναψε και καινούργιες με την απουσία του από την τελετή ανακήρυξης του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου ως επίτιμου δημότη Καλαμάτας.

Ουσιαστικά η επίσκεψη του κ. Σαμαρά στη Μεσσηνία επιβεβαίωσε τα εσωκομματικά προβλήματα της Νέας Δημοκρατίας και παράλληλα έπεισε και τον πιο φανατικό της οπαδό ότι αυτή την περίοδο ο πρόεδρος του κόμματος δεν έχει τη δύναμη που απαιτείται για να συγκρουστεί με τους αντάρτες που τον αμφισβητούν ανοιχτά. Την αδυναμία αυτή εκμεταλλεύονται οι πρώην βουλευτές Γιάννης Λαμπρόπουλος, Δημήτρης Σαμπαζιώτης και ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας προκειμένου να ακολουθήσουν διαφορετική πορεία από την νυν ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας.

Είναι προφανές ότι τόσο οι πρώην βουλευτές όσο και ο δήμαρχος Καλαμάτας προεξοφλούν είτε την αποχώρηση του Αντώνη Σαμαρά από την προεδρία του κόμματος, είτε τη συρρίκνωση της Νέας Δημοκρατίας αν δεν αλλάξει ηγεσία. Σε κάθε περίπτωση οι τρεις άνδρες δεν ενστερνίζονται τη θεωρία της αριστερής παρένθεσης και σχεδιάζουν το πολιτικό τους μέλλον μακριά από τον Αντώνη Σαμαρά”.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑