Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on December 27th, 2018 | by fileto

0

Με άδειο σάκο ο Μέτιος στην Καβάλα…

Ξαναζεσταμένο φαγητό οι υποσχέσεις του περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου που βρέθηκε χθες στην Καβάλα και “έδωσε” έργο το οποίο υπήρχε στο πρόγραμμα Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης και αφορούσε το Λιμάνι της Καβάλας και σε έργο που θα γινόταν εκεί!

Ατόπημα η παρουσία της δημάρχου Καβάλας Δήμητρας Τσανάκα η οποία φαίνεται στηρίζει την υποψηφιότητα Μέτιου με όλες τις δυνάμεις της και για τον λόγο αυτό βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα στην Κομοτηνή όπου άκουσε και τα καλάντα μαζί του!

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου το οποίο αναφέρει  τα εξής: «η Περιφέρεια διαθέτει 1.250.000 ευρώ από το Επιχειρησιακό της Πρόγραμμα για έργα στο κεντρικό λιμάνι της Καβάλας».

Η φράση αυτή τα λέει όλα και σύμφωνα με την ανάλυση: «τα έργα θα πραγματοποιηθούν κατά μήκος του προσήνεμου μόλου, από το σημείο επαφής του με τη συνοικία «Παναγία» μέχρι το ακρομόλιό του και έχουν στόχο να αναβαθμίσουν τις υποδομές για τον ελλιμενισμό και την τροφοδοσία των πλοίων.

Τα έργο περιλαμβάνεται στην Στρατηγική Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης του Δήμου Καβάλας, η οποία έχει εγκριθεί για χρηματοδότηση με το ποσό των 8,6 εκατομμυρίων ευρώ από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας».

Αν αυτή η “συνεισφορά” δεν είναι κάτι από παλιές επιτυχίες τι είναι;

Και το χειρότερο; Ο ίδιος ενέκρινε (;) το στρατηγικό σχέδιο ανάπτυξης (master plan) που θα εκπονήσει ο Δήμος Καβάλας για την αξιοποίηση των καπναποθηκών της πόλης, θα χρηματοδοτηθεί με το ποσό των 74.400 ευρώ από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας ΑΜ-Θ.

Μιλάμε για μεγάλες επιτυχίες!

ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: https://ec.europa.eu/regional_policy/sources/conferences/udn_athene_2017/Urban%20strategy%20Kavala.pdf

 


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑