Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on February 1st, 2019 | by fileto

0

Ο μητροπολίτης σβήνει τον διχασμό στη Θάσο

Μετά τις καταγγελίες στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για αβάντες εκπαιδευτικών στον φασισμό σε σχολείο της Θάσου ο μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου Στέφανος, έκανε την μεγάλη κίνηση…

Την Τρίτη 29 Ιανουαρίου με τις ευχές και ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στεφάνου διοργανώθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία εκδήλωση τιμής για τους αγίους Τρεις Ιεράρχες στο νησί της Θάσου από την Ιερά Μητρόπολη και το Γενικό Λύκειο Λιμεναρίων στην αίθουσα του Γυμνασίου-Λυκείου με την συμμετοχή όλων των παιδιών.

Παρέστησαν ο Δήμαρχος Θάσου κ. Κωνσταντίνος Χατζηεμμανουήλ ο οποίος απέδωσε και χαιρετισμό όπως και πολλοί τοπικοί φορείς της τοπικής αυτοδιοικήσεως του νησιού.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Πανοσιολογιώτατος π.Παντελεήμων Σάββας, υπεύθυνος του πνευματικού έργου της νήσου Θάσου με θέμα:《 ΤΡΕΙΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ》- Η ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΑΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΟΣΜΟ.

Στην εκδήλωση συμμετείχε η χορωδία του Συλλόγου Μικρασιατών Θάσου και χορός ιεροψαλτών από τη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου.

Την εκδήλωσε έκλεισε η Διευθύντρια του Γενικού Λυκείου Λιμεναρίων κα Ευαγγέλια Παγώνη, η οποία ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φιλίππων κ.Στέφανο για την εμπνευσμένη πρότασή του να συνδιοργανωθεί εκδήλωση με την Ιερά Μητρόπολη για τους τρεις Ιεράρχες, όπως επίσης και την Δημοτική αρχή για την συμπαράσταση και βοήθεια στην εκδήλωση αλλα και σε όσους παρεβρέθησαν με χαρά στην Εκδήλωση.

 


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑