Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on April 26th, 2019 | by fileto

0

Δεν άφησαν την Περιστέρη να μπει στην Αμφίπολη;

Ακόμη μια δικαίωση για το OTAVOICE σχετικά με τις αποκαλύψεις του στο θέμα της Αμφίπολης-Απαγόρευσαν την είσοδο στην Ελληνίδα αρχαιολόγο που έφερε στο φως τον Τύμβο της Αμφίπολης, Κατερίνα Περιστέρη.
Aπογοητευμένη από τη συμπεριφορά του Υπουργείου Πολιτισμού δήλωσε η αρχαιολόγος Κατερίνα Περιστέρη, καθώς όπως αποκαλύπτει έβαλαν ακόμη για μια φορά τον φύλακα για να της απαγορεύσει την είσοδο στο μνημείο.
Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο η πόλη των Σερρών φιλοξενούσε το 14ο Πανελλήνιο Συνέδριο των δικηγορικών Συλλόγων. Στα πλαίσια της φιλοξενίας ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Σερρών κος Καρίπογλου  ζήτησε να ξεναγηθούν οι φιλοξενούμενοι στο διεθνής αξίας μνημείο του Τύμβου στην Αμφίπολη
Το κλιμάκιο των δικηγόρων συνόδευσε στην Αμφίπολη η κα Περιστέρη που όπως η ίδια καταγγέλλει δέχτηκε μια ανήκουστη φραστική επίθεση από τον φύλακα του τύμβου , που όταν την είδε είπε: «Αυτή δεν πρόκειται να μπει μέσα»

Για περισσότερα μπείτε στο https://www.otavoice.gr/politiki/2019/04/kataggelia-apo-katerina-peristeri-ayti-den-prokeitai-na-mpei-mesa-tis-eipan-stin-amfipoli/

 


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑