Ειδήσεις

Published on January 8th, 2013 | by fileto

0

Απατεώνες και εκβιαστές με πλοκάμια και στον Έβρο

Μια 32χρονη και το σύζυγό της συνέλαβε η Ασφάλεια Χανίων, καθώς διαπιστώθηκε ότι εκβίαζαν παντρεμένους για να εισπράξουν μεγάλα χρηματικά ποσά. Ο 44χρονος σύζυγος της γυναίκας-«αράχνη», σύμφωνα με την αστυνομία, είναι επισμηνίας της Πολεμικής Αεροπορίας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η 32χρονη παρέσυρε στον ιστό της παντρεμένους και στη συνέχεια τους ζητούσε μεγάλα χρηματικά ποσά, τα οποία εκείνοι έδιναν με το φόβο ότι θα αποκαλύψει τη σχέση τους στις οικογένειές τους.

Με τον τρόπο αυτό διαπιστώθηκε ότι πήρε 70.000 ευρώ από έναν 37χρονο δημοτικό υπάλληλο στην πόλη των Χανίων προφασιζόμενη απειλές κατά της ζωής της και των παιδιών της και προσπάθησαν να αποσπάσουν 6.000 ευρώ από ένα ακόμα 37χρονο θύμα της πάλι στα Χανιά, δήθεν για να τα δώσει  σε υπαλλήλους του ΣΔΟΕ ώστε να αποφύγει τον οικονομικό έλεγχο στο κατάστημά της!

Επίσης, αποδείχθηκε ότι η 32χρονη και ο στρατιωτικός σύζυγός της που γνώριζε τα πάντα για τη δράση της, είχαν αποσπάσει 280.000 ευρώ και από έναν εφήμερο εραστή της στην Αλεξανδρούπολη με το αιτιολογικό ότι έμεινε έγκυος. Για την υπόθεση αυτή, έχει σχηματισθεί άλλη δικογραφία για απάτη σε βάρος τους, ενώ ερευνάται αν μπλέκονται και σε άλλες παρόμοιες απάτες.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του ζευγαριού, βρέθηκαν δικόγραφα, αντίγραφα τραπεζικών εμβασμάτων, συναλλαγματική και άλλα έγγραφα οικονομικού ενδιαφέροντος των οποίων διερευνάται η νομιμότητα και πώς βρέθηκαν στα χέρια τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων με κατηγορίες για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, απάτη και πλαστογραφία πιστοποιητικών.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑