Ειδήσεις

Published on March 13th, 2014 | by fileto

0

Έρχεται ο Αλέξης στη Ροδόπη

Οι αφίσες προειδοποιούν ότι έρχεται ο Αλέξης Τσίπρας σε Αλεξανδρούπολη, Ξάνθη και Κομοτηνή.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει ψηλά στην ατζέντα την πώληση της ΔΕΗ και το θέμα των αγροτών, οπότε αναμένονται επισκέψεις στο εργοστάσιο της ΔΕΗ στη ΒΙΠΕ Κομοτηνής. Θα συναντήσει απολυμένους και ανέργους, σχολικούς φύλακες και μέλη της μειονότητας.

ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Στις 11.15 θα συναντηθεί στο Εργατικό Κέντρο της Αλεξανδρούπολης με υπαλλήλους του δήμου και σχολικούς φύλακες, που βρίσκονται σε καθεστώς διαθεσιμότητας και στη συνέχεια θα πάει στις Σάπες στις 12 το μεσημέρι και θα έχει συνάντηση με τον δήμαρχο Μαρώνειας – Σαπών Ηλία Ιωαννάκη συνοδευόμενος από τον νυν βουλευτή και πρώην πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου του δήμου Αιχάν Καραγιουσούφ, στις 12.30 θα επισκεφτεί το εργοστάσιο παραγωγής ρεύματος με φυσικό αέριο της ΔΕΗ στην Κομοτηνή.

Στις 13.45 θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στον Εχίνο Ξάνθης ενώ η επίσκεψή του στην Κομοτηνή θα κλείσει στις 19.00 με κεντρική ομιλία στο Πολιτιστικό Κύτταρο (πρώην ΡΕΞ), του Εργατικού Κέντρου στις 7 το απόγευμα, όπου θα βρίσκονται στελέχη από όλη την Αν. Μακεδονία και Θράκη, μια και η επίσκεψη αυτή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ έρχεται σε μια χρονική στιγμή που χρειάζονται τόνωση οι συνδυασμοί δήμων και περιφέρειας που θα στηρίζει το κόμμα της μείζονος αντιπολίτευσης.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑