Ελλάδα

Published on February 22nd, 2015 | by fileto

0

Ο Μ. Γλέζος δεν συμφωνούσε με χειρισμούς στη Θράκη

Μπορεί ο Μανώλης Γλέζος να στηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα αλλά εκδήλωσε την διαφωνία του με την επιλογή Παυλόπουλου για το αξιωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας.
Την ίδια αντίδραση είχε και στην συμφωνία των Βρυξελλών πριν από λίγες ώρες για την οποία είπε:

“Η μετονομασία της Τρόικας σε Θεσμούς, του Μνημονίου σε Συμφωνία και των Δανειστών σε Εταίρους, όπως και όταν βαφτίζεις το κρέας ψάρι, δεν αλλάζεις την προηγούμενη κατάσταση”, γράφει συγκεκριμένα το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς που εμφανίζεται απογοητευμένος από τις μέχρι σήμερα εξελίξεις.
“Πέρασε ένας μήνας κι ακόμα η εξαγγελία να γίνει πράξη. Κρίμα και πάλι κρίμα. Από την πλευρά μου ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ από τον Ελληνικό Λαό διότι συνήργησα σ΄αυτή την ψευδαίσθηση”, αναφέρει σε άλλο σημείο και καλεί τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ να λάβουν άμεσα μέρος σε διάλογο για την πορεία του κόμματος και των σχετικών χειρισμών”.
Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γλέζος έχει διαφορετική άποψη από την κεντρική επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ και την έχει εκφράσει δημοσίως.
Πριν ένα περίπου χρόνο σε επιπολαιότητα και μικροκομματισμό απέδιδε ο Μανώλης Γλέζος τους χειρισμούς στο θέμα των υποψηφιοτήτων του ΣΥΡΙΖΑ στη Θράκη.
Σε συνέντευξη του στο Βήμα,(27.4.2014) παίρνει αποστάσεις από δηλώσεις στελεχών, όπως ο Δημήτρης Χριστόπουλος, σε ό,τι αφορά στη μουσουλμανική μειονότητα και επισημαίνει ότι η μουσουλμανική μειονότητα ότι «δεν είναι ένα συμπαγές σώμα, αλλά αποτελείται από Τσιγγάνους (Ρομά), από Πομάκους και τουρκογενείς».
Πηγή: www.lifo.gr


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑