Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on March 18th, 2015 | by fileto

0

Αρμένιος με αδυναμία σε κλοπές στην Ορεστιάδα

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας και του Τμήματος Ασφάλειας Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, δύο διαρρήξεις σπιτιών και μία απόπειρα, που είχαν διαπραχθεί κατά το χρονικό διάστημα Αύγουστος του 2012 – Σεπτέμβριος του 2013, στην Ορεστιάδα και σε χωριά του Έβρου.

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 28χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Αρμενίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές και διακεκριμένες φθορές.

Αναλυτικότερα, από τις έρευνες προέκυψε ότι ο δράστης, το παραπάνω χρονικό διάστημα, διέρρηξε, στην Ορεστιάδα και σε χωριά του Έβρου, δύο οικίες, ενώ αποπειράθηκε να διαρρήξει άλλη μία, χωρίς να τα καταφέρει, προκαλώντας σε αυτή μόνο φθορές. Κατά τη διάπραξη των διαρρήξεων ο δράστης αφαίρεσε από το εσωτερικό του ενός σπιτιού διάφορα χρυσαφικά – κοσμήματα.

Σημειώνεται ότι ο 28χρονος έχει απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενήργησαν η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ορεστιάδας και το Τμήμα Ασφάλειας Διδυμοτείχου.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑