Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on December 15th, 2015 | by fileto

0

Στηρίξτε με και θα κάνω την ΑΜ-Θ …παράδεισο

Ο πρωθυπουργός θα συνεχίσει να παίρνει πάνω του την υπεράσπιση της κυβερνητικής πολιτικής, επιχειρώντας να πείσει την κοινωνία, το κόμμα, αλλά και τους βουλευτές του αφενός πως δεν υπάρχει άλλος δρόμος, αφετέρου ότι ο συγκεκριμένος δρόμος μπορεί να οδηγήσει εκτός κρίσης και Μνημονίου.

Χθες, ο Αλέξης Τσίπρας συνέχισε τις επαφές με τους βουλευτές του, υποδεχόμενος στο πρωθυπουργικό γραφείο στο Μαξίμου όσους εξελέγησαν στην Ανατολική Μακεδονία και την Θράκη. Τους άκουσε προσεκτικά, κατέγραψε τις αντιρρήσεις, τις ενστάσεις αλλά και τους προβληματισμούς τους και, όπως τονίζουν κυβερνητικές πηγές, η αίσθηση που συνεχίζει να έχει το Μέγαρο Μαξίμου είναι πως στην αποψινή ψηφοφορία επί του δεύτερου πακέτου προαπαιτουμένων, ανταρσίες και απρόβλεπτα δε θα υπάρξουν.

Μεταξύ των βουλευτών και του πρωθυπουργού έγινε πολύς λόγος για την καθημερινότητα των πολιτών, με τον Αλέξη Τσίπρα να δεσμεύεται ότι η κυβέρνηση θα δώσει προσοχή στο συγκεκριμένο θέμα. Παράλληλα, ο Αλέξης Τσίπρας φέρεται να διαβεβαίωσε και χθες τους βουλευτές του πως η κυβέρνηση θα ανακοινώσει ένα «συνολικό σχέδιο εθνικής ανασυγκρότησης», το οποίο θα επικυρωθεί πριν τα Χριστούγεννα με συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑