Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on June 2nd, 2016 | by fileto

0

Ποσότητες λαθραίου καπνού είχε Αλβανός στην Καβάλα

Συνελήφθησαν χθες (1-6-2016) το βράδυ, σε χωριά της Καβάλας, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου καπνικών προϊόντων, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, τρεις (3) αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 54, 35 και 20, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για παραβάσεις της νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, σε χωριό της Καβάλας, οι αστυνομικοί, συνέλαβαν τον 20χρονο, διότι εντόπισαν στην οικία του μία (1) νάιλον συσκευασία με καπνό, βάρους 285 γραμμαρίων, γ ια τον οποίο δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί.

Στη δεύτερη περίπτωση, στο ίδιο χωριό, οι αστυνομικοί, συνέλαβαν τον 35χρονο, διότι εντόπισαν στην οικία του μία (1) συσκευασία με καπνό, βάρους 198 γραμμαρίων, γ ια τον οποίο δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί.

Στην τρίτη περίπτωση, σε άλλο χωριό της Καβάλας, οι αστυνομικοί, συνέλαβαν τον 54χρονο, διότι εντόπισαν στην οικία του, μία (1) νάιλον συσκευασία με καπνό, βάρους 436 γραμμαρίων, γ ια τον οποίο δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί.

Κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες λαθραίου καπνού.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησαν το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας και το Αστυνομικό Τμήμα Ελευθερούπολης.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑