Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on August 24th, 2016 | by fileto

0

Η ΠΕΔ ΑΜ-Θ πάει Θάσο για …συνεδρίαση

Ανάμεσα στα θέματα τα οποία η ΠΕΔ ΑΜ-Θ θα συζητήσει στην επόμενη συνεδρίασή της που θα γίνει στη Θάσο στις 29 Αυγούστου είναι και το προσφυγικό.

Εκεί οι δήμαρχοι της περιφέρειας ΑΜΘ θα αποφασίσουν για τις περαιτέρω ενέργειες τους ώστε να μην έρθουν πρόσφυγες όχι μόνο στον Έβρο,  αλλά ούτε στην Κομοτηνή και στην Ξάνθη.

Παράλληλα, οι δήμαρχοι της Θράκης θα συνεχίσουν να βοηθούν τους δημάρχους Καβάλας και Δράμας που φιλοξενούν ήδη πρόσφυγες.

Όσον αφορά το προσφυγικό ο πρόεδρος της ΠΕΔ ΑΜ-Θ Βαγγέλης Λαμπάκης εκφράζει την πλήρη ικανοποίησή του στην μεταφορά προσφύγων σε όλη τη χώρα εκτός από τον Έβρο, σύμφωνα με δηλώσεις του Υπουργού Εσωτερικών, λέγοντας ότι «πρέπει η κυβέρνηση να τηρήσει τις δεσμεύσεις της σύμφωνα με  τις οποίες δεν θα δημιουργηθούν hot spot στην Θράκη».

Ανάμεσα στα θέματα που θα εξεταστούν θα είναι και η πορεία των ανταποδοτικών του αγωγού ΤΑΡ μια και έχουν δημιουργηθεί προβλήματα στον τρόπο διαχείρισης των ποσών που πρέπει να μοιραστούν από την εταιρεία στους δήμους της ΑΜ-Θ και για τα οποία υπάρχουν ενστάσεις.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑