Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on December 11th, 2016 | by fileto

0

Πουλούσε σταυρουδάκια και …εκανε την δουλειά της…

Μια 41χρονη σεσημασμένη απατεώνισσα  παρίστανε την υπάλληλο των ΕΛ.ΤΑ., ενώ παράλληλα πωλούσε… εικόνες και σταυρουδάκια χωρίς άδεια.

Η δράστιδα πήγε στα σπίτια δύο γυναικών ηλικίας 69 και 66 χρόνων στην Αλεξανδρούπολη και επιχείρησε να τις εξαπατήσει λέγοντάς τους ότι δικαιούνται οικονομικό μέρισμα από φιλανθρωπικά ιδρύματα και την Ευρωπαϊκή Ένωση! Όταν, όμως, τους ζήτησε να της παραδώσουν χρήματα και κοσμήματα για να τους καταβληθούν τα μερίσματα, οι ηλικιωμένες κατάλαβαν με τι είχαν να κάνουν και ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. κατάφεραν να εντοπίσουν την δράστιδα, να τη συλλάβουν και να την προσάγουν στη Ασφάλεια. Εκεί, βρέθηκαν στην κατοχή της 29 ταχυδρομικές επιταγές και 12 τραπεζικές κάρτες ανάληψης που ερευνάται αν και από πού έχουν κλαπεί. Παράλληλα, κατασχέθηκαν96 εκκλησιαστικά είδη τα οποία διέθετε προς πώληση χωρίς την απαιτούμενη άδεια και της επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο.

Η 41χρονη, που έχει απασχολήσει ξανά τις αστυνομικές αρχές για απάτες, παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης η οποία της άσκησε δίωξη για απόπειρα απάτης και άσκηση πλανόδιου υπαίθριου εμπορίου χωρίς άδεια, ενώ Ασφάλεια συνεχίζει την προανάκριση για να εξακριβώσει την προέλευση όσων βρέθηκαν στην κατοχή της.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑