Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on December 18th, 2016 | by fileto

0

Επενδύσεις στους Πομάκους έταξε ο Μητσοτάκης

Τον Δήμο Μύκης στο Δημαρχείο της Σμίνθης, επισκέφθηκε στις 11 το πρωϊ του Σαββάτου ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Πρόεδρος της Ν.Δ. έτυχε ιδιαίτερα θερμής υποδοχής από τον Δήμαρχο Μύκης Καπζά Τζεμήλ και τους κατοίκους (σ.σ. Πομακούλες του πρόσφεραν λουλούδια φορώντας παραδοσιακές στολές) και στη συνέχεια επισκέφθηκε το Δημαρχείο όπου ενημερώθηκε για τα προβλήματα του Δήμου.

Μάλιστα στην σύντομη ομιλία του, δεν παρέλειψε να μεταφέρει στη μειονότητα και τους χαιρετισμούς του πατέρα του Κώστα Μητσοτάκη, στο έργο του οποίου δεν παρέλειψε να αναφερθεί. Σημειώνεται οτι η σύσκεψη στο Δημαρχείο, έγινε κεκλεισμένων των θυρών και χωρίς δημοσιογράφους…

Στο πρόγραμμα του Προέδρου της Ν.Δ. είναι να φέρει επενδύσεις στην Ορεινή περιοχή για να χτυπήσει την ανεργία και να κρατήσει τους κατοίκους στα Ακριτικά χωριά του Εχίνου, της Κοτύλης, του Κενταύρου, της Μύκης κλπ

Μάλιστα κ. Μητσοτάκης, αφού αποκάλυψε ότι για πρώτη φορά επισκέφθηκε την περιοχή με τον πατέρα του Κωνσταντίνο Μητσοτάκη το 1988, σημείωσε ότι «από τότε έχει συμβεί μεγάλη πρόοδος και οι προκλήσεις είναι μπροστά μας». Μάλιστα, τόνισε ότι και ο ίδιος από την θέση του Υπουργού είχε ασχοληθεί με τα ορεινά χωριά του Δήμου, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είναι πολλές οι δυσκολίες αλλά περισσότερες οι δυνατότητες. Ως Υπουργός είχα ασχοληθεί και με τα ορεινά χωριά του Δήμου. Θέλω να καταθέσετε τις προτάσεις, γιατί και εμείς διαμορφώνουμε τις θέσεις μας όχι κλεισμένοι μέσα σε ένα γυάλινο πύργο, αλλά επισκεπτόμενοι όλες τις περιοχές».

Στη συνέχεια ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε καφενείο και χαιρέτισε τον κόσμο στους δρόμους του Οικισμού μιλώντας με απλούς κατοίκους.

Μαζί του σε όλη τη διάρκεια της επίσκεψής του εκεί, βρίσκονταν ο πρώην Υπουργός και βουλευτής Ξάνθης Αλέξανδρος Κοντός, ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Νίκος Κιατίπης, ο βουλευτής Ν.Δ. Έβρου κ.Δημοσχάκης, ο Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος κ.ά.

ΜΑΧΗΤΗΣ


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑