Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on December 19th, 2016 | by fileto

0

Εξαφάνισαν τους μουσουλμάνους της Θράκης από τον Κυριάκο

Ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Κομοτηνή το μεγαλύτερο μέρος της ομιλίας του αναφέρθηκε τόσο στην διακήρυξη του πατέρα του Κώστα από την ίδια πόλη για την ισονομία και ισοπολιτεία και μια και για τον ίδιο η μειονότητα είναι το δυνατό του χαρτί, τα σαίνια της ενημέρωσης και της επικοινωνίας που έχει κοντά του, εξαφάνισαν κάθε τι μειονοτικό και μουσουλμανικό από την εικόνα της ομιλίας του.

Το ατόπημα αυτό ακόμη κουβεντιάζεται από τους κύκλους της μειονότητας που πρόσκεινται στη ΝΔ και φυσικά δεν είδαν με καλό μάτι αυτό το επικοινωνιακό του ατόπημα!

Η επίσκεψη του προέδρου της ΝΔ στην Θράκη ήταν πετυχημένη σε επαφές, καθώς και λόγω της περιφέρειας αλλά και της χρονικής συγκυρίας, πολλά στελέχη της περιοχής μας πήγαν στην Κομοτηνή για να συμμετέχουν στην κοινή σύσκεψη στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ, αλλά και στην ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στο ξενοδοχείο Κρίς και Εύη.

Το ξεκίνημα της παρουσίας του κ. Μητσοτάκη στην Κομοτηνή ξεκίνησε με συνάντηση που έγινε το πρωί του Σαββάτου (προς μεσημέρι) στην αίθουσα συσκέψεων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης παρουσία του περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου, των αντιπεριφερειαχών και των δημάρχων της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Ο κ. Μητσοτάκης ενημερώθηκε για τα θέματα της περιφέρειας και των δήμων.

Υπήρξε και δέσμευση εκ μέρους του προέδρου της ΝΔ,  να διατηρηθεί ανοικτός ο δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ της αυτοδιοικητικών αρχών της περιοχής και του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας.

Απευθυνόμενος τους τοπικούς άρχοντες, τόνισε πως επιθυμούν πάντα να ακούν τους προβληματισμούς τους, και να δεσμεύονται μόνο για όσα μπορούν να υλοποιήσουν.

«Δε θα ακούσετε από εμάς υποσχέσεις που δεν μπορούμε να φέρουμε εις πέρας, δεν θα σας πω σήμερα ότι έχουμε τη δυνατότητα να συνεχίσουμε το καθεστώς της επιδότησης εργασίας διότι δεν έχουμε τη δυνατότητα να το κάνουμε» σημείωσε, τονίζοντας πως όσα τους πουν θα γίνουν, και πάνω σε αυτό θα χτίσουν σχέσεις αξιοπιστίας και εμπιστοσύνης.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑