Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on January 11th, 2017 | by fileto

0

Δεν κουνιέται φύλλο στην Καβάλα του χιονιά!

Τραγική είναι η κατάσταση στην Καβάλα μέσα στην πόλη καθώς τα συνεργεία του δήμου που επιχειρούν σε στοχευμένες περιοχές δεν είναι σε θέση να δώσουν στην κυκλοφορία τους δρόμους της Καβάλας.

Μόνο ο κεντρικός δρόμος από το κέντρο της πόλης στο Νοσοκομείο είναι ανοιχτός ενώ η χιονόπτωση συνεχίζεται μέχρι αργά το απόγευμα με αμείωτη ένταση.

Το αλάτι που προμηθεύτηκε δήμος και περιφέρεια έχει τελειώσει, ενώ αιτία διαμάχης έγινε η διανομή σάκων με αλάτι από τον δήμο σε πολιτιστικούς συλλόγους της πόλης για να το μοιράσουν σε πολίτες.

όλοι συνιστούν ψυχραιμία μια και οι δήμοι Καβάλας και Παγγαίου έχουν κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Στο Παγγαίο οι δρόμοι είναι κλειστοί και σε πολλά σημεία του εθνικού και επαρχιακού δικτύου υπάρχει απαγορευτικό μετακίνησης!

 

ΠΟΙΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟΙ ΣΤΗΝ ΑΜ-Θ

Δ.Α. ΚΑΒΑΛΑΣ Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών αυτοκινήτων άνω των (3,5) τόνων (λοιπά οχήματα με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων), στις κάτωθι περιοχές: · Ε.Ο. Αμφίπολης – Καβάλας. · Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Καβάλας. · Ε.Ο. Καβάλας – Δράμας. · Ε.Ο. Καβάλας – Ξάνθης. · Επ. Ο. Καβάλας – Νέας Περάμου. Η κυκλοφορία όλων των φορτηγών αυτοκινήτων και των λεωφορείων άνω των (3,5) τόνων, πραγματοποιείται μέσω της Εγνατίας Οδού.

Δ.Α. ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ · Σε όλο το Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο. · Ε.Ο. Ορμενίου – Αλεξανδρούπολης, απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών αυτοκινήτων άνω των (3,5) τόνων (λοιπά οχήματα με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων). · Έξοδος από Συνοριακό Σημείο Κυπρίνου.

Δ.Α. ΔΡΑΜΑΣ · Ε.Ο. Δράμας – Νευροκοπίου – Εξοχής, απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών αυτοκινήτων άνω των (3,5) τόνων (λοιπά οχήματα με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων). · Ε.Ο. Δράμας – Αμφίπολης, απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών αυτοκινήτων άνω των (3,5) τόνων (λοιπά οχήματα με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων). · Αγροτική Οδός, μεταξύ Επ. Ο. Δράμας – Καλλιφύτου και Επ. Ο. Δράμας – Σιδηρόνερου. · Επ. Ο. Βώλακα – Χ/Κέντρο Φαλακρού. · Επ. Ο. Δράμας – Παρανεστίου. · Επ. Ο. Δράμας – Εξοχής.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑