Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on January 11th, 2017 | by fileto

0

Καβάλα και Δράμα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης

Πρίν από λίγο υπέγραψε την απόφαση με εντολή της Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας ο περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος την απόφαση για κήρυξη των δήμων Καβάλας και Παγγαίου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Αυτή τη στιγμή χιονοθύελλα χτυπά τον νομό Καβάλας, ενώ τα μηχανήματα των δήμων και της περιφέρειας αδυνατούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της κακοκαιρίας και όλοι σχεδόν οι δρόμοι είναι απροσπέλαστοι στην πόλη της Καβάλας, εκτός από την κεντρική αρτηρία που συνδέει την πόλη με το Νοσοκομείο Καβάλας.

Το πρωί η μεταφορά προσωπικού του νοσοκομείου Καβάλας έγινε με όχημα της Πυροσβεστικής όπως και η αποχώρησή τους, μετά τις βάρδιες τους.

 

ΔΡΑΜΑ ΚΑΙ ΕΒΡΟΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

Και ο νομός Δράμας, μετά το νομό Έβρου, κηρύχτηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Αργύρη Πατακάκη, μετά από επικοινωνία με τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστο Μέτιο, τους Δημάρχους της Π.Ε. και την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας, κηρύσσεται η Περιφερειακή Ενότητα Δράμας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω της σφοδρής παρατεταμένης χιονόπτωσης και της μη δυνατότητας εκχιονισμού του συνόλου του οδικού δικτύου.

Η προστασία των πολιτών στις δύσκολες καιρικές συνθήκες που αντιμετωπίζουμε είναι εξαιρετικής σημασίας και προτεραιότητα για την Περιφερειακή Ενότητα Δράμας.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑