Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on January 13th, 2017 | by fileto

0

Τι έγραψε ο Μάκης Παπαδόπουλος για την διαχείριση του χιονιά

Με ανοιχτό το ενδεχόμενο να ασκήσει κριτική μετά την παρέλευση των φαινομένων που πλήττουν την Καβάλα και ιδιαίτερα τον δήμο Καβάλας, ο Μάκης Παπαδόπουλος επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ο Τόπος της Ζωής μας», έδωσε μια πρόγευση της εικόνας που αποκόμισε ο ίδιος από την διαχείριση της κακοκαιρίας από την δημοτική αρχή. Σημειώνει και έχει ιδιαίτερη αξία το σημείωμά του: «Δύσκολες οι καιρικές συνθήκες που ζούμε, και πολλά τα ερωτηματικά για τα μέτρα που έλαβε (και δεν έλαβε) η Δημοτική Αρχή, θα τα αξιολογήσουμε αναλυτικότερα στην ώρα τους. Πολύ φοβάμαι όμως ότι το «πρόσωπο» της καταστροφής θα το δούμε, όταν καλυτερέψει ο καιρός και λιώσουν χιόνια και πάγοι.

Είναι τρομακτικός ο αριθμός των νοικοκυριών που βρίσκονται σε απόγνωση, με κατεστραμμένους σωλήνες, ακόμη και λέβητες πετρελαίου, χωρίς νερό και θέρμανση για 2 ημέρες.

Εδώ υπήρξε σοβαρό έλλειμμα σωστής πληροφόρησης στους πολίτες για τις συνέπειες του παγετού.

Τρομακτικός επίσης είναι ο αποκλεισμός και ο παγετός σε πολλούς μικρούς δρόμους στις συνοικίες της πόλης, αλλά και στα χωριά του Δήμου.

Αυτές τις δύσκολες ώρες, η Δήμαρχος Καβάλας θα ήταν καλύτερο να βρει τρόπους για να παρακινήσει τους πολίτες να βοηθήσουν στην άσχημη αυτή κατάσταση, όχι να χάνει την ψυχραιμία της και να τους «μαλώνει» για ζητήματα που ευθύνεται η ίδια. Για παράδειγμα, ας συνεργαζόταν εξαρχής με τους συνοικιακούς συλλόγους και ας τους έδινε εργαλεία και αλάτι, για να φροντίσουν την γειτονιά τους, τα πεζοδρόμιά τους, αυτό μπορεί να κάνει και τις επόμενες ημέρες (όταν προμηθευτεί αλάτι βέβαια)».

Και έπεται συνέχεια!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑