Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on March 8th, 2017 | by fileto

0

Είχαν χρωστούμενα με την αστυνομία

Συνελήφθη χθες (7-3-2017) το μεσημέρι, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, 27χρονος ημεδαπός, ο οποίος παραβίασε τακτική άδεια από Κατάστημα Κράτησης της χώρας.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 27χρονο, διότι είχε παραβιάσει 6ήμερη τακτική άδεια που του χορηγήθηκε από το Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Κασσάνδρας, όπου ήταν έγκλειστος για κλοπές και αναζητούνταν από την 3-3-2017.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε αρμοδίως, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

ΣΕ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ

Στο πλαίσιο συνεχιζόμενης αστυνομικής έρευνας από το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής, που αφορά την εξάρθρωση εγκληματικής ομάδας που δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ναρκωτικών και την προώθηση μη νόμιμων μεταναστών (σχετικό το από 24-2-2017 Δελτίο Τύπου), διαπιστώθηκε ότι σε βάρος ενός από τους συλληφθέντες εκκρεμούσε επιπρόσθετα Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης.

Συγκεκριμένα, από την αστυνομική εξερεύνηση στοιχείων και έρευνα, προέκυψε ότι σε βάρος του 30χρονου υπηκόου Βουλγαρίας, εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης από τις αρχές της Βουλγαρίας για κατοχή ναρκωτικών, κλοπές και οδήγηση οχήματος χωρίς άδεια ικανότητας οδήγησης.

Ο 30χρονος οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑