Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on April 19th, 2017 | by fileto

0

Δεν κάλεσαν τους ξενοδόχους στο work shop τουρισμού στην Αλεξανδρούπολη

Την ενόχληση και τον προβληματισμό του εκφράζει ο πρόεδρος των Ξενοδόχων Θράκης Κώστας Χατζηκωνσταντίνου, αναφορικά με το διεθνές workshop για το μετάξι που θα γίνει από τον παγκόσμιο οργανισμό τουρισμού στην Αλεξανδρούπολη την ερχόμενη εβδομάδα.

Όπως τόνισε μέσα από τη συχνότητα του ράδιο Χρόνος, δεν έχει λάβει ακόμη ούτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης, αλλά ούτε καν πρόσκληση για να παραστεί… «25 και 26 Απριλίου είναι να γίνει στην Αλεξανδρούπολη ένα workshop του παγκόσμιου οργανισμού τουρισμού για τους δρόμους του μεταξιού, και παρόλο που είμαστε άνθρωποι που είμαστε πιο κοντά στο τουριστικό αντικείμενο και πιο μπλεγμένοι (εν. εμείς οι ξενοδόχοι), ο ρυθμός προετοιμασίας υπολείπεται του αναμενόμενου.

Δεν μπορεί να λειτουργούμε έτσι. Για το συγκεκριμένο γεγονός θα γίνουν δύο τέτοιες εκδηλώσεις σε όλη την Ευρώπη, η μία στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αλεξανδρούπολη και το Σουφλί.

Θα έρθουν 50 με 60 άτομα από την παγκόσμια τουριστική αγορά τα οποία είναι υψηλότατου επιπέδου, μεγάλοι τουριστικοί πράκτορες, από το facebook, από το Google από όπου μπορείτε να φανταστείτε. Εγώ δεν έχω καν πρόσκληση επίσημη ούτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης. Αυτά τα λέω για να μην νομίζουμε ότι όλα τα λάθη γίνονται κάτω στην Αθήνα», επισήμανε ο κ. Χατζηκωνσταντίνου.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑