Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on June 25th, 2017 | by fileto

0

Τα πήρε στο κρανίο η Νατάσσα!

Για όσα ακούστηκαν από τον κ. Μεντίζη του ΣΥΚΝΕ μίλησε χθες στον maximum fm 93,6 και στον Ανδρέα Χονδρό η Βουλευτής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ Νατάσα Γκαρά. Ο κ. Μεντίζης κατηγόρησε τη Νατάσα Γκαρά ότι ενεπλάκη σε μετάταξη υπαλλήλου του ΠΓΝΑ κάτι που ήδη κατηγορηματικά διέψευσε ο διοικητής του Νοσοκομείου κ. Αδαμίδης.

“Αν εγώ προσφύγω στη δικαιοσύνη τι στοιχεία θα προσκομίσουν μπροστά στο δικαστή;” είπε η βουλευτής η οποία μάλιστα ανέφερε ότι ενημερώθηκε από τα ΜΜΕ για την “καταγγελία”. Η ίδια τόνισε μάλιστα ότι όπως ενημερώθηκε η καταγγελία είχε αντικρουόμενα στοιχεία από μέσο ενημέρωσης σε μέσο ενημέρωσης. Σε άλλο μέσο είπε ότι ήταν άνδρας ο υπάλληλος, σε άλλο γυναίκα, σε άλλο ότι υπήρχε αλληλογραφία, σε άλλο τηλεφώνημα, τόνισε η βουλευτής.

Η αγανάκτηση της κ. Γκαρά ήταν πάντως έκδηλη κατά την απάντηση της. “Να δεχτώ ότι παραπληροφορήθηκε; Ότι έδρασε χωρίς στοιχεία; Να ρωτήσω ο κ. Μεντίζης μιλά προσωπικά και με καταγγέλλει ή σαν εκπρόσωπος των εργαζομένων. Η άποψη αυτή εκφράζει όλο το σύλλογο εργαζομένων; Υπάρχει ένα παλιό καθεστώς που σπάει και κάποιοι θέλουν να το διατηρήσουν; Δε θα ήθελα να πιστεύω ότι υπάρχει κάτι τέτοιο” είπε η Νατάσα Γκαρά μεταξύ άλλων.

Δε μπορεί έτσι αυθαίρετα να πλήττουμε ονόματα και μάλιστα να λέμε ψεύδη… συμπλήρωσε.

Η βουλευτής δεν απέκλεισε την προσφυγή στη δικαιοσύνη αν η κατασυκοφάντηση της συνεχιστεί.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑