Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on July 28th, 2017 | by fileto

0

Νυχτερίδα δάγκωσε παραθεριστή στη Νέα Ηρακλείτσα Παγγαίου

Ένα περίεργο περιστατικό κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν οι γιατροί του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας προ ημερών καθώς εκεί κατέφυγε ένας παραθεριστής από τη Νέα Ηρακλείτσα ο οποίος τους είπε ότι δέχθηκε επίθεση στο σπίτι του από μια …νυχτερίδα!

Πραγματικά ο άνθρωπος είχε ένα μώλωπα στο σώμα του το οποίο έμοιαζε με δάγκωμα και αμέσως οι γιατροί του χορήγησαν τα απαραίτητα φάρμακα που είναι κατά της λύσσας και αντιβιοτικά, ενώ παράλληλα ειδοποιήθηκε και το ΚΕΕΛΠΝΟ το οποίο παρακολουθεί το περιστατικό.

Όπως είπε στους ανθρώπους της ΤΕΠ ο άτυχος παραθεριστής, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε ξεχάσει το παράθυρο του μπάνιου του ανοιχτό και το βράδυ ένοιωσε ένα φτερούγισμα μέσα στον χώρο. Σηκώθηκε νομίζοντας ότι είναι πουλί και ήθελε να το διώξει. Μόλις άναψε το φως αντέδρασε ο απρόσκλητος επισκέπτης που δεν ήταν άλλος από μια νυχτερίδα!

Η νυχτερίδα στην προσπάθειά της να φύγει και βγει από το στενό παράθυρο του μπάνιου επιτέθηκε στον παραθεριστή και του προξένησε το τραύμα!

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες ο παθών έχει διαφύγει κάθε κινδύνου, αλλά παρακολουθείτε μήπως και παρουσιάσει κάποια συμπτώματα…


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑