Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on July 30th, 2018 | by fileto

0

Πρόταση Μανούση για το κιόσκι της Καμαριώτισσας

Πρόταση για την αξιοποίηση του χώρου που υπάρχει στο λιμάνι της Καμαριώτισσας Σαμοθράκης, για την επαναλειτουργία του ως περίπτερου ενημέρωσης και πληροφοριών των επισκεπτών του νησιού, κάνει ο ιδιοκτήτης της SAOS Ferries Φώτης Μανούσης.

Όπως έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό και κοινοποίησε στην ομάδα ΖΟΥΜΕ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ”, ο κ. Μανούσης προτείνει:  “Παρότι ο Δήμαρχος με κατηγορεί οτι θέλω τον ” πολιτικό αφανισμό” του, και το εύκολο για μένα θα ήταν να αδιαφορήσω για όλα τα “στραβά” του νησιού -που δυστυχώς αυξάνονται κάθε μέρα αντί να μειώνονται, – θα συνεχίσω να τα επισημαίνω με την ελπίδα να καταλάβει πως τα προβλήματα πρέπει να αντιμετωπίζονται ως “εχθροί” του νησιού και όχι αυτοί που τα δημοσιοποιούν.

Στην παρακάτω φωτογραφία φαίνεται το κιόσκι που αντικρύζει ο επισκέπτης μόλις αποβιβαστεί απο το πλοίο

Τι ποιο φυσικό λοιπόν να χρησιμοποιείται ως περίπτερο πληροφοριών για τους επισκέπτες. Να λειτουργεί τουλάχιστον για τους τρεις θερινούς μήνες και απο εκει ο κάθε επισκέπτης να πληροφορείται την διαθεσιμότητα δωματίων, των δρομολογίων ΚΤΕΛ , και να παρέχεται κάθε πληροφορία που θα μπορούσε να ειναι χρήσιμη στον επισκέπτη. Εξ άλλου για τον λόγο αυτό κατασκευάστηκε και έτσι λειτούργησε αρχικά.

Σήμερα το κιόσκι και ο στεγασμένος χώρος που διαθέτει χρησιμοποιείται σαν αποθήκη !!!! Και το ακόμη ποιό αστείο της υπόθεσης: Το κέντρο πληροφοριών για τους επισκέπτες μεταφέρθηκε στην Χώρα!!!

Δηλαδή ο επισκέπτης του νησιού που ψάχνει πχ δωμάτιο διαθέσιμο για να κοιμηθεί, πρέπει να πάρει το λεωφορείο να πάει στην Χώρα

και αφού ψάξει να βρει το κέντρο πληροφοριών να βρει απαντηση στο πρόβλημα του. Ελλάς το μεγαλείο σου…..

Και για να μην κατηγορηθώ για ακόμη μια φορά αδίκως απο τον Δήμαρχο οτι θελω τον “πολιτικό αφανισμό” του, θα του θυμίσω οτι το πρόβλημα αυτό του το είχα επισημάνει πριν έξι μήνες και μου ειχε υποσχεθεί οτι θα φρόντιζε για την επίλυση του σε συννενόηση με τον ΟΛΑ.

Και επειδή στην πολιτική δεν μετράνε οι προθέσεις αλλά το αποτέλεσμα, τον καλώ να δώσει λύση ” εδώ και τώρα” . Και ας πάρει θέση και ο κατά τα αλλα λαλίστατος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου που μόνο οτι προέρχεται απο την ιδιωτική πρωτοβουλία ξέρει να κατακεραυνώνει”.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑