Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on September 22nd, 2018 | by fileto

0

Γρουσούζικο το 13 για τον διακινητή λαθρομεταναστών

Συνελήφθη χθες (21-9-2018) το πρωί, στον νομό Ξάνθης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης, 33χρονος αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε παράνομα στο εσωτερικό της χώρας, δεκατρείς (13) μη νόμιμους μετανάστες.

Ειδικότερα, στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, πλην όμως ο οδηγός του δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς .

Στον κόμβο Βανιάνου, το όχημα εξήλθε από την Εγνατία Οδό και κατευθύνθηκε προς τον οικισμό Πετροχωρίου, όπου προσέκρουσε σε συρμάτινη περίφραξη αγροτεμαχίου και ακινητοποιήθηκε, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός. Ακολούθως, ο οδηγός μαζί με τον 33χρονο συνοδηγό του οχήματος, τράπηκαν πεζή σε φυγή, ενώ μετά τις έρευνες των αστυνομικών στην περιοχή συνελήφθη ο 33χρονος .

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, διαπιστώθηκε ότι οι δύο δράστες μετέφεραν με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα δεκατρείς (13) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑