Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on November 22nd, 2018 | by fileto

0

Το μετέωρο βήμα του Δημήτρη Πέτροβιτς!

Αφού δεν βρίσκει υποψηφίους να τον ακολουθήσουν μια και ως φαίνεται δεν εμφανίζει ένα νεύρο στην υποψηφιότητά του, το έριξε στην εργασιοθεραπεία και στην επιστάτευση των έργων (!) που πραγματοποιούνται στον Έβρο!

Ο λόγος για τον χωρικό αντιπεριφερειάρχη Δημήτρη Πέτροβιτς ο οποίος για όσους θυμούνται έχει ανακοινώσει την κάθοδό του στις περιφερειακές εκλογές ως ανεξάρτητος υποψήφιος κόντρα στην επιλογή Μέτιου από την ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με Εβρίτικα ΜΜΕ, αναφέρουν ότι: «Επιμένει στις αρχικές του δηλώσεις και αναφέρει για άλλη μια φορά ότι θα φτάσει μέχρι το τέλος, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΘ και νυν Αντιπεριφερειάρχης Έβρου κ. Δημήτρης Πέτροβιτς, απαντώντας στα «πολιτικά πηγαδάκια» που τον θέλουν να «έρχεται δεύτερος και καταϊδρωμένος» μετά και την ανακοίνωση της καθόδου του Εβρίτη Χριστόδουλου Τοψίδη ως υποψηφίου Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης».

Από την άλλη διαβάζουμε ότι: «Ο κατακερματισμός του Έβρου δεν έχει παρονομαστή εμένα. Εμείς ανακοινώσαμε πρώτοι την υποψηφιότητά μας. Δεν μιλώ για τον κατακερματισμό της ΝΔ αφού εμείς είμαστε ανεξάρτητος συνδυασμός και στελεχωνόμαστε από πρόσωπα όλων των πολιτικών αποχρώσεων» συνέχισε ο ίδιος, σημειώνοντας με έμφαση πως «το ότι κάποιοι ασχολούνται με εμάς, ενώ εμείς δεν ασχολούμαστε με αυτούς, σημαίνει ότι ανησυχούν. Εμείς ανακοινώσαμε την υποψηφιότητά μας, τρεις εβδομάδες πριν. Άρα…ποιος πρόλαβε ποιον;».

Και το ερώτημα που προκύπτει είναι: «η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα!».


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑