Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on December 16th, 2018 | by fileto

0

Η κάθοδος των γαλάζιων στο Da Capo!

Μήνυμα συστράτευσης και νίκης στις εκλογικές αναμετρήσεις του 2019 έστειλε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, κλείνοντας με την ομιλία του τις εργασίες του 12ου Συνεδρίου της ΝΔ.

Το 2019 θα είναι μια καλή χρονιά για τη ΝΔ, γιατί θα κερδίσει τις εκλογές και θα είναι έτοιμη να ενώσει όλους τους Έλληνες, είπε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε ότι «μπροστά μας είναι μια μεγάλη νίκη, γιατί είμαστε μια μεγάλη παράταξη, το πεδίο μας είναι η Ευρώπη και ο κόσμος και πυξίδα μας είναι το εθνικό συμφέρον».

Παρά τα όσα ενθαρυντικά και αισιόδοξα αποκόμισαν από το συνέδριο τα γαλάζια στελέχη της Καβάλας που βρέθηκαν στην Αθήνα είχαν την ευκαιρία να πιούν κι ένα καφέ στο θρυλικό Da Capo του Κολωνακίου, όπως και μια ζεστή σοκολάτα όπως μας πληροφορεί η εκπαιδευτικός και προαλοιφόμενη για υποψηφία βουλευτής Καβάλας Αρετή Κώτση.

Η κυρία Κώτση βρέθηκε στο Κολωνάκι με τους συναγωνιστές της Δημήτρη Μανίτσα, Σωτήρη Παπαδόπουλο και Λευτέρη Κυριακίδη που θα κατέβει υποψήφιος δήμαρχος στη Θάσο.

Άλλοι προτίμησαν μια παραδοσιακή ταβέρνα όπως οι Μένανδρος Μαρινάκης, Ιορδάνης Παπαντίδης, Βάσω Παπουτσή και Μπάμπης Δράκος με τους Νίκο Παναγιωτόπουλο και Γιώργο Καλαντζή για ένα ποτήρι κρασί48404915_2389799651048224_2653633711198699520_o

Ο μόνος που όπως μάθαμε από ενημέρωσή του βρέθηκε στο πόντιουμ του συνεδρίου ήταν ο Μακάριος Λαζαρίδης που ανάμεσα στα άλλα που ανέφερε στην ομιλία του τόνισε ότι: «Δεσμευόμαστε να εργαστούμε για να φέρουμε ισχυρή και βιώσιμη ανάπτυξη παντού. Από τη Γαύδο και το Καστελόριζο  ως τη Θάσο, την Καβάλα και τον Έβρο. Να δώσουμε ανάσες ζωής ειδικά στην Ελληνική περιφέρεια. Να χτίσουμε ένα δίκαιο, κοινωνικό κράτος, που φροντίζει, ενθαρρύνει, δυναμώνει.48404930_2164541910249333_2673375124647837696_n

Δεσμευόμαστε να στηρίξουμε την επιχειρηματικότητα και την προσέλκυση νέων άμεσων επενδύσεων. Να προωθήσουμε τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις και να επισπεύσουμε ώριμες αποκρατικοποιήσεις. Μη φοβόμαστε τις λέξεις.  Επένδυση σημαίνει δουλειές. Μεταρρύθμιση σημαίνει ευκαιρίες. Για όλες και όλους.

Δεσμευόμαστε να περιορίσουμε δραστικά τους φόρους για επιχειρήσεις και νοικοκυριά. Να μειώσουμε τις ασφαλιστικές εισφορές.  Να μετατρέψουμε το Κράτος σε αρωγό  και όχι τροχοπέδη της υγιούς επιχειρηματικότητας. Να φέρουμε νέες και καλύτερα αμειβόμενες θέσεις εργασίας. Πιστεύουμε στη δημιουργικότητα των Ελλήνων. Πιστεύουμε στην Ελλάδα που παράγει και προοδεύει. Πιστεύουμε στην Ελλάδα που προχωρά πιο γρήγορα, πιο δυνατά, πιο ψηλά.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην Αθήνα και στο συνέδριο βρέθηκαν και οι Αλέξανδρος Ιωσηφίδης, Μαρία Χατζηκωνσταντίνου, Λάζαρος Τσαταλμπασίδης, Μαρία Παρατεινού, Στέλλα Παπαδοπούλου, Χρήστος Χριστακάκης, Μανώλης Κελαϊδάκης κ..α.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑