Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on March 25th, 2019 | by fileto

0

Γιούργια …εις την Πόλιν!

Σύμφωνα με πληροφορίες από μέσα ενημέρωσης του Έβρου χιλιάδες Ελλήνων το τριήμερο εξέδραμαν στην γειτονική Τουρκία μια και έπεσε διπλογιόρτι η επέτειος της 25ης Μαρτίου.

Ορισμένα μέσα εξ Αθηνών το στηλίτευσαν αλλά ποτέ δεν αναφέρουν ότι το Πάσχα αντίστοιχη κίνηση έχουμε και από την Τουρκία προς την Ελλάδα.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι μόνο μια μέρα την Παρασκευή, αρχή του τριημέρου βγήκαν από τα σύνορα και πέρασαν το τελωνείο Κήπων 60 τουριστικά λεωφορεία με προορισμό την Κωνσταντινούπολιν, κόντρα σε όσα λέει ο Ερντογάν ότι η Πόλη είναι ισλαμική.

Η Πόλη είναι διαχρονική και πέρασμα πολλών πολιτισμών με αποκορύφωμα το Βυζάντιο που της έδωσε την σημερινή της υπόσταση.

Όσο για τους εκδρομείς, καλά έκαναν και εξέδραμαν 25 Μαρτίου, στην γειτονική Τουρκία, κάνοντας παράλληλα και ένα γιούργια …στο Καπαλί Τσαρσί!

Αντίστοιχα μεγάλοι είναι οι αριθμοί και στο τελωνείο των Καστανεών όπου χιλιάδες συμπολίτες εκδράμουν στην Τουρκία και ειδικότερα εις Αδριανούπολη εκμεταλλευόμενοι τα τριήμερα των αργιών.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑