Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on March 28th, 2019 | by fileto

0

Παιχνιδάκια εντυπώσεων και ο Γερομάρκος κερδίζει…

Σύμφωνα με πληροφορίες, σάλος δημιουργήθηκε στο χτεσινό δημοτικό συμβούλιο Παγγαίου όταν ο δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης απεκάλυψε ότι μετά  από το 2016 (άγνωστη μέχρι σήμερα) καταγγελία του Βασίλη Ξουλόγη, ότι το ΣΔΟΕ τα προηγούμενα χρόνια έκανε εκτεταμένο οικονομικό έλεγχο στα εισοδήματα του ιδίου (του Φίλιππου Αναστασιάδη), της συζύγου του, της αδελφής του, της μητέρας του, του γαμπρού του, του κουνιάδου του, της μπατζανάκισσάς του, του πεθερού του, της  πεθεράς του και άλλων συγγενικών του προσώπων.

Η καταγγελία του Βασίλη Ξουλόγη σύμφωνα με τα λεγόμενα του δημάρχου ήταν ότι ο ίδιος ο Φίλιππος Αναστασιάδης προεκλογικά, και ειδικότερα στο διάστημα της πρώτης και δεύτερης Κυριακής των εκλογών του 2014, διακίνησε αστρονομικά ποσά για την εξαγορά συνειδήσεων για σταυρούς.

Η ενδελεχής έρευνα που έγινε τότε ανέφερε ο δήμαρχος, όχι μόνο έδειξε ότι δεν υπήρξε καμία ασυνήθιστη ή περίεργη κίνηση στους λογαριασμούς των εμπλεκομένων, αλλά έδειξε λόγω κρίσης εκείνη την χρονιά ήταν πολύ χαμηλή σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές.

Ως απάντηση ο Βασίλης Ξουλόγης είπε: «Ο κόσμος το έχει τύμπανο και εμείς κρυφό καμάρι» και άφησε αιχμές ότι και σε αυτές τις εκλογές γίνεται το ίδιο.

Αποτέλεσμα ο δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης, να δηλώνει ότι θα προχωρήσει για πρώτη φορά νομικά εναντίον του Βασίλη Ξουλόγη και συγκεκριμένα για συκοφαντική δυσφήμιση.

Με αυτά και με αυτά οι δημότες του Παγγαίου αποστρέφουν πλέον το πρόσωπό τους από τους δύο «μονομάχους του γλυκού νερού» και στρέφονται με πάθος στον Γιώργο Γερομάρκο!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑