Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on April 2nd, 2019 | by fileto

0

Η πεσμένη γέφυρα και η Δήμητρα Τσανάκα

Σε  ανακοίνωση του Δήμου Καβάλας μαθαίνουμε ότι: «Κλιμάκιο του Ελληνικού Στρατού βρέθηκε την Τρίτη (2/4) στη γέφυρα που κατέρρευσε επί της οδού Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού, στο παλιό (κάτω) νοσοκομείο. Πραγματοποιήθηκε αυτοψία στο σημείο, ενώ το κλιμάκιο συνόδευσε η αρμόδια αντιδήμαρχος Καβάλας Ευαγγελία Δρακονάκη. Ακολούθησε συνάντηση του κλιμακίου με τη δήμαρχο Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα στο δημαρχείο».

Άρα με απλά λόγια η δήμαρχος Καβάλας παρά τα όσα υποστήριξε στο παρελθόν θέλει να έχει άμεση εμπλοκή στο θέμα της πεσμένης γέφυρας και τα όσα λέει ότι ο Δήμος δεν έχει ευθύνη για την κατάρρευσή της απλά είναι …λόγια!

Παράλληλα η αρμόδια αντιδήμαρχος Τεχνικών Ευαγγελία Δρακονάκη συνεχώς αναφέρεται στο θέμα, προφανώς γιατί έχει εντολές να δώσει λύση τόσο στην κυκλοφοριακή αποκατάσταση στο σημείο, όσο και σε λύση για την ανακατασκευή της πεσμένης γέφυρας.

Επίσης δεν είναι κρυφό, ότι με δηλώσεις τους στελέχη της δημοτικής αρχής επιζητούν από ειδικούς να δώσουν ιδέες και προτάσεις για την αποκατάσταση της γέφυρας που μέρος της κατέρρευσε.

Η συνεχιζόμενη καθυστέρηση τόσο στην εισαγγελική έρευνα για τις ευθύνες που απορρέουν από την καταστροφή, όσο και για τα αίτια της κατάρρευσης κάνουν κάποιους να ανησυχούν και θέλουν να «τρέξουν» τις όποιες διαδικασίες ώστε να μην έχουν προεκλογικό μπλέξιμο.

Καμία άλλη εξήγηση δεν μπορεί να δοθεί, στην συνεχιζόμενη εμπλοκή του Δήμου Καβάλας και της δημάρχου στο όλο ζήτημα, μια και θα έπρεπε να είχε πετάξει το μπαλάκι στο αρμόδιο Υπουργείο Υποδομών και στους τοπικούς βουλευτές, και να μην ομφαλοσκοπεί πάνω στα συντρίμμια της γέφυρας με εκκλήσεις στον Στρατό για σιδερένιες γέφυρες και άλλα τινά… που την εκθέτουν!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑