Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on May 3rd, 2019 | by fileto

0

Ο λαός ή ο Μακάριος υποδέχεται στην Καβάλα τον Κυριάκο;

Σε πλήρη κινητοποίηση σύμφωνα με τα στελέχη της ΝΟΔΕ Καβάλας, βρίσκεται ο κομματικός μηχανισμός της Νέας Δημοκρατίας στην ανατολική Μακεδονία, ενόψει της επίσκεψης του προέδρου του κόμματος, Κυριάκου Μητσοτάκη, στην περιοχή την ερχόμενη Κυριακή 5 Μαΐου 2019.

Όπως τόνισε ο βουλευτής Νομού Καβάλας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα πραγματοποιήσει ομιλία σε ανοικτή πολιτική συγκέντρωση στις 6:30 το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου «Αλεξάνδρα Δήμογλου», στην οποία θα αναπτύξει τους λόγους που είναι επιβεβλημένη η αλλαγή στη διακυβέρνηση της χώρας και η αποδοκιμασία της σημερινής κυβέρνησης στις προσεχείς ευρωεκλογές.

01Πάντως πληροφορίες αναφέρουν ότι τηλεφωνήματα σε κομματικά στελέχη για να παραβρεθούν πέφτουν από τα κεντρικά του κόμματος στην Αθήνα και από το γραφείο του υποψηφίου βουλευτή Μακάριου Λαζαρίδη…

Σε ανάρτησή του ο υποψήφιος βουλευτής υποδέχεται τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην Καβάλα, λες και μόνο ο ίδιος τον περιμένει με τόση ανυπομονησία. Μια ανάρτηση που θα συζητηθεί!

2 συνημμένα


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑