Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on March 29th, 2022 | by fileto

0

Επεισοδιακή καταδίωξη μέχρι τις… Σέρρες

Στη σύλληψη ενός 34χρονου διακινητή αλλοδαπών ο οποίος είχε στοιβάξει 6 άτομα μέσα σε ΙΧ προχώρησαν αστυνομικοί από τη Θεσσαλονίκη, έπειτα από επεισοδιακή καταδίωξη που κατέληξε με την εκτροπή του οχήματος σε επαρχιακό δρόμο των Σερρών.

Σημειώνεται ότι κατά το ατύχημα, τραυματίστηκαν -ελαφρά- οι αλλοδαποί που επέβαιναν στο όχημα. Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης αναφέρει:

Οι συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, οδήγησαν στη σύλληψη 34χρονου αλλοδαπού που ενέχεται σε παράνομη μεταφορά αλλοδαπών.

Συγκεκριμένα, απογευματινές ώρες της Δευτέρας (28-03-2022) στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Καβάλας εντοπίσθηκε Ι.Χ.Ε. με οδηγό τον προαναφερόμενο, ο οποίος στη θέα των αστυνομικών ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει.

Το όχημα εξετράπη της πορείας του και ακινητοποιήθηκε σε επαρχιακό δρόμο των Σερρών και συνελήφθη ο οδηγός, καθώς όπως διαπιστώθηκε μετέφερε με το αυτοκίνητο 6 αλλοδαπούς, οι οποίοι διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα.

Οι διακινούμενοι τραυματίσθηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκαν για περαιτέρω εξετάσεις σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑