Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on May 25th, 2024 | by fileto

0

Η Λευκή Νύχτα έδωσε ζωή στην αγορά της Καβάλας

ΓΕΜΙΣΑΝ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΜΕ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ

Μια περαστική βροχή το απόγευμα της Παρασκευής 24 Μαίου 2024, δεν κατάφερε να πτοήσει τους διοργανωτές της Λευκής Νύχτας που στο πέρασμά της ξεκίνησαν τις δράσεις της γιορτής και κατάφεραν να δώσουν ζωή στην αγορά της Καβάλας.

Βέβαια λόγω του ότι η διοργάνωση έγινε στο τέλος Μαίου όπου τα πορτοφόλια των καταναλωτών δεν ήταν και στα καλύτερά τους, οι προσφορές που έκαναν ορισμένα καταστήματα και οι μεγάλες εκπτώσεις λειτούργησαν θετικά ώστε να χτυπήσουν ένα καλό τζίρο οι εμπορικές επιχειρήσεις.

Οι επιχειρήσεις εστίασης πήγαν καλύτερα μια και όλοι αυτοί που συμμετείχαν στις δράσεις κυρίως νέοι άνθρωποι και παιδιά με τους δικούς τους κάθισαν στα τραπέζια για φαγητό και ένα ποτό, ενώ και όσοι τουρίστες βρέθηκαν στην Καβάλα και ενημερώθηκαν για τις εκδηλώσεις συμμετείχαν κι αυτοί στην γιορτή της αγοράς.

Η δημοτική αρχή Καβάλας δεν έδωσε κάποιο ιδιαίτερο παρών, ενώ η βόλτα που έκανε ο περιφερειάρχης ΑΜΘ Χριστόδουλος Τοψίδης έκανε αίσθηση και πολλοί έσπευσαν να βγάλουν σέλφι μαζί του και να τις ανεβάσουν στα σόσιαλ μίντια.

Επίκεντρο των εκδηλώσεων η κεντρική πλατεία όπου διοργανώθηκε συναυλία με ποντιακά τραγούδια και χορούς με μεγάλη συμμετοχή χορευτών και καταναλωτών, υπό τους ήχους της ποντιακής λύρας!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑