Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on May 30th, 2024 | by fileto

0

ΠΑΣΟΚ καταγγέλλει Σταικούρα και τον κάνει ήρωα!

Πρόσκληση σε διάλογο για να θα φανεί η πραγματικότητα για την Περιφέρεια ΑΜΘ, απευθύνει το ΠΑΣΟΚ ΑΜΘ στον Υπουργό Ανάπτυξης Χρήστο Σταϊκούρα, μετά και τη νέα επίσκεψη του στην περιοχή. Στο ΠΑΣΟΚ τονίζουν ότι ο Υπουργός ανακοίνωσε τα ίδια έργα μ’ αυτά που είχε μίλησε στην προηγούμενη επίσκεψη του στην περιοχή και επισημαίνουν ότι η ΝΔ αρέσκεται να παρουσιάζει ως «έργο» ένα συνονθύλευμα υφιστάμενων υποδομών και ανώριμων δράσεων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Την προηγούμενη εβδομάδα ο κος Σταϊκούρας στην περιοδεία του στην Αν. Μακεδονία και Θράκη ανακοίνωσε “διάφορα” έργα, προσπαθώντας να μας πείσει ότι η Περιφέρεια είναι ένα απέραντο εργοτάξιο. Με ανακοίνωση μας, αποδείξαμε το χάσμα που υπάρχει μεταξύ των εξαγγελιών του και της πραγματικότητας.

Στις 29/05/2024 σε νέα περιοδεία του στην Περιφέρεια ανακοίνωσε τα ίδια έργα, εμπλουτισμένα με μερικά ακόμη με την ίδια λογική διαστρέβλωσης της πραγματικότητας και φθηνού εντυπωσιασμού.

Η ΝΔ αρέσκεται να παρουσιάζει ως «έργο» ένα συνονθύλευμα υφιστάμενων υποδομών και ανώριμων δράσεων. Να θυμίσουμε το «πρόγραμμα των 360 έργων της ΠΑΜΘ», το 2023, το οποίο περιείχε ως έργο ακόμη και την γέφυρα Πολυσίτου η οποία λειτουργούσε προ πενταετίας.

Επειδή το θράσος περίσσεψε,

Επειδή «τα καθρεφτάκια στους ιθαγενείς» κάποτε πρέπει να τελειώσουν, Δεν τον καταγγέλλουμε, αλλά τον προκαλούμε σε δημόσιο διάλογο όπου θα φανεί η πραγματικότητα για την περιφέρεια».


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑