Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on June 17th, 2024 | by fileto

0

Συλλήψεις στην Καβάλα για διάφορα αδικήματα

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ

Τρεις συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν χθες στην Καβάλα για απόπειρες ανθρωποκτονίας, εκβίασης και απειλής.

Αναλυτικότερα:

  1. Συνελήφθη την 16-6-2024 το απόγευμα στην Καβάλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας ένας ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του ένταλμα σύλληψης από τις Ελληνικές Δικαστικές Αρχές για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του νόμου περί όπλων, πράξεις που έλαβαν χώρα στην πόλη της Καβάλας την 11-6-2024 σε βάρος ημεδαπού παθόντα, τον οποίο ο δράστης τραυμάτισε με μαχαίρι ένεκα προσωπικών διαφορών.
  2. Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καβάλας με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Αστυνομικού Τμήματος Καβάλας συνελήφθη την 16-6-2024 το απόγευμα στην Καβάλα ένας ημεδαπός, κατηγορούμενος ότι το τελευταίο τρίμηνο απαιτεί να παράσχει προστασία έναντι αμοιβής σε ημεδαπό ιδιοκτήτη καταστήματος της πόλης, τον οποίο βραδινές ώρες της προηγούμενης ημέρας απείλησε και εξύβρισε. Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα πτυσσόμενο μαχαίρι. Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.
  3. Συνελήφθη την 16-6-2024 το μεσημέρι, στην Καβάλα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καβάλας, ένας ημεδαπός ο οποίος κατελήφθη να κατέχει ένα μαχαίρι το οποίο κατασχέθηκε και να απειλεί δύο ημεδαπές. Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Καβάλας.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑