Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on July 4th, 2024 | by fileto

0

Τι είπατε κ. Γκαράνη;

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

“Καρφιά” Ιωάννη Γκαράνη προς τον Ευριπίδη Στυλιανίδη για το Καλλιτεχνικό Σχολείο

Με μια ακατανόητη ανάρτησή του ο πολλαπλώς ευεργετηθείς Δήμος Κομοτηνής επί θητείας του, ο Γιάννης Γκαράνης, εγκαλεί τον βουλευτή Ροδόπης Ευριπίδη Στυλιανίδη επειδή προσπάθησε και έφερε στον Δήμο του με δικές του ενέργειες ΕΝΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ…

Τι αναφέρει ο κ. Γκαράνης:

Το Καλλιτεχνικό σχολείο στην Κομοτηνή είναι γεγονός κι εμείς, ως Δημοτική Αρχή, είμαστε ξεχωριστά ευτυχείς και υπερήφανοι για την καθοριστική συμβολή μας.

Από την πρώτη στιγμή ανταποκριθήκαμε άμεσα και ένθερμα στην πρόταση της κ. Μαίρης Κοσμίδου, της Αναπληρώτριας Περιφερειακής Διευθύντριας Εκπαίδευσης ΑΜΘ.

Έτσι, γνωμοδοτήσαμε θετικά τόσο ως Δημοτική Επιτροπή Παιδείας, όσο και ως Δημοτικό Συμβούλιο στην ίδρυση και λειτουργία του Καλλιτεχνικού Σχολείου με αλλεπάλληλες αποφάσεις το 2021 και το 2023.

Και το σημαντικότερο, εξασφαλίσαμε την παραχώρηση του ανακαινισμένου κτηρίου του Γυμνασίου Νέου Σιδηροχωρίου, αλλά και τις απαιτούμενες χρηματοδοτήσεις για τις επιπλέον υποδομές που θα απαιτηθούν, προκειμένου να λειτουργήσει το σχολείο.

Χωρίς όλα αυτά ο στόχος δε θα επιτυγχάνονταν!

Αναρωτιόμαστε, λοιπόν, γιατί ο Βουλευτής του Νομού μας, ο κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης, «εξαφάνισε» τη συμβολή του Δήμου Κομοτηνής από τον κατάλογο των ευχαριστιών που απηύθυνε σε όλους όσοι συνέβαλλαν στην ίδρυση του Καλλιτεχνικού μας σχολείου;Σε μια τόσο σπουδαία επιτυχία στεκόμαστε πάντα αντικειμενικοί και χωρίς σκοπιμότητες και αποκλεισμούς!

FB Ιωάννης Γκαράνης 


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑