Lifestyle

Published on December 1st, 2012 | by fileto

0

Τα πήρε στο κρανίο η Καίτη Γκρέυ με την Ηλιάδη για τον Μπάμπη

Έξαλλη με την εγγονή της είναι η Καίτη Γκρέυ, αφού η Αγγελική Ηλιάδη δεν ενδιαφέρθηκε για εκείνη και δεν την επισκέφτηκε στο νοσοκομείο.

«Βρισκόμουν για έντεκα ημέρες σε μία κλινική στην Κυψέλη επειδή χειρουργήθηκα στο αριστερό μου πόδι. Η εγγονή μου η Αγγελική δεν πήρε ούτε καν ένα τηλέφωνο, μετά από τόσο που της στάθηκα. Πριν από ένα χρόνο είχε έρθει στο σπίτι μου με το παιδί και μετά δεν ξαναπάτησε καθόλου» είπε η Γκρέυ.

Και πρόσθεσε πως «όταν μαθεύτηκε ήρθε πολύς κόσμος, αλλά όχι η εγγονή μου. Το κορίτσι δεν ξέρει τη θέλει από τη ζωή του, κρίμα…»

Με ένα παράπονο η γιαγιά της τραγουδίστριας δήλωσε πως «μόνο εγώ της στάθηκα όταν ήταν στο δρόμο. Να λεφτά, να αυτά, πάντα ήμουν δίπλα της. Και τότε εγώ τα ‘’χάλασα’’ με το γιο μου. Αυτή είναι πιο γουρούνα και από το γουρούνι. Δεν έχει ευαισθησίες, τίποτα δεν έχει αυτή η γυναίκα».

Ακόμα, αναφέρθηκε στον Μπάμπη Λαζαρίδη που είχε πέσει θύμα δολοφονικής ενέδρας υποστηρίζοντας : «Κρίμα ήταν. Εγώ τον αγαπούσα πολύ. Θεός σχωρέσ’ τον. Και μένα με αγαπούσε πάρα πολύ. Τον θάψαμε στην Καβάλα και από τότε δεν πήγε η Αγγελική ούτε μια φορά να ανάψει ένα κερί στον τάφο του. Πείτε μου αυτό τι δείχνει»;

Tο νέο τραγούδι της Αγγελικής Ηλιάδη μόλις κυκλοφόρησε, η διασκευή της επιτυχίας «Μια γυναίκα μόνο ξέρει» από την Καίτη Γκρευ. Πως το σχολίασε αυτό;; «Στο νοσοκομείο δεν ήρθε να με δει, αλλά ερμηνεύει τραγούδι μου» είπε με έναν καημό η γιαγιά της.

Πηγή: CIAO – φωτο: LIFO


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑