Ειδήσεις

Published on December 9th, 2012 | by fileto

0

Επεισοδιακά τα εγκαίνια των γραφείων της ΧΑ

Ένταση και σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στην Κομοτηνή το απόγευμα του Σαββάτου, στα εγκαίνια των γραφείων της Χρυσής Αυγής.

Διαδηλωτές και μέλη της Χρυσής Αυγής άρχισαν λογομαχία και ακολούθησε… πανικός.

Κατά τη διάρκεια των συμπλοκών μια νεαρή φοιτήτρια τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στην περιοχή έκαναν χρήση χειροβομβίδων κρότου-λάμψης για να εκτονώσουν την κατάσταση.

Τα μέλη της Χρυσής Αυγής, στην συνέχεια  πραγματοποίησαν πορεία στην Κομοτηνή προς το Τουρκικό Προξενείο κινούμενοι μέσα από συνοικίες μουσουλμάνων και φωνάζοντας συνθήματα εναντίον τους.

Σύμφωνα με το www.left.gr «με πρωτεργάτη τον βουλευτή Ηλία Παναγιώταρο, μέλη της Χρυσής Αυγής προπηλάκισαν τη νεαρή δημοσιογράφο της εφημερίδας “Ο Χρόνος”, Όλγα Τσιούφα ζητώντας να τους δώσει την ταυτότητά της αλλά και να σβήσει τις φωτογραφίες που είχε τραβήξει.

Η φωτογραφική μηχανή δόθηκε πίσω στη δημοσιογράφο μετά από επέμβαση της αστυνομίας».

Εννέα βουλευτές της Χρυσής Αυγής παρέστησαν την Κυριακή στα εγκαίνια των γραφείων της Χρυσής Αυγής στην Αλεξανδρούπολη, ενώ ακολούθησε πορεία.

Την ίδια ώρα, βρίσκονταν σε εξέλιξη και αντισυγκέντρωση.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες βρίσκονταν σε πολύ μεγάλο μέρος της Αλεξανδρούπολης δεν επέτρεψαν να συναντηθούν οι δύο πορείες που έγιναν σχεδόν ταυτόχρονα, καθώς ύστερα από διαβουλεύσεις έγιναν σε διαφορετικές κατευθύνσεις.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑