Ειδήσεις

Published on December 28th, 2012 | by fileto

0

Σε χρόνο ρεκόρ πιάσανε τον δράστη

Ένας 27χρονος ο οποίος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν με απόπειρες βιασμών στην Ξάνθη είναι ο δράστης της στυγερής δολοφονίας της 34χρονης γυναίκας τα ξημερώματα της Πέμπτης στην Ξάνθη. Ο νεαρός είχε προσαχθεί λίγες ώρες μετά την πράξη του στην Αστυνομική Διεύθυνση και ομολόγησε. Σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ξάνθης ο 27χρονος ομολόγησε ότι προσπάθησε να κάψει την κοπέλα για να καλύψει τα ίχνη του βιασμού.

Ο συλληφθείς διατηρεί κατάστημα με είδη μαναβικής και έχει βαρύ ποινικό μητρώο. Μάλιστα αποτύπωμά του βρέθηκε σε αυτοκίνητο κοντά στο σημείο της άγριας δολοφονίας.

Ο ιατροδικαστής Παύλος Παυλίδης εντόπισε στη σορό της άτυχης 34χρονης αλλεπάλληλα χτυπήματα με αιχμηρό αντικείμενο στα γεννητικά όργανα, ένα μεγάλο αιμάτωμα στο κεφάλι και εκτεταμένα εγκαύματα στο πάνω μέρος του σώματος.

Η άτυχη γυναίκα, η οποία έμενε στη Θεσσαλονίκη, είχε πάει στην Ξάνθη προκειμένου να περάσει με τους γονείς της την περίοδο των γιορτών. Η 34χρονη δεν είχε καμία γνωστή προσωπική εκκρεμότητα  που να δικαιολογεί το μένος του δολοφόνου και των τυχόν συνεργών του.

Το θύμα είχε μόλις επιστρέψει από διασκέδαση μαζί με φίλη της, η οποία την αποχαιρέτησε δύο στενά πιο κάτω από το πατρικό της σπίτι. Η άτυχη κοπέλα δεν πρόλαβε να βάλει το κλειδί στην πόρτα όταν δέχθηκε επίθεση. Ο μαρτυρικός θάνατος της κοπέλας σημειώθηκε ακριβώς κάτω από το μπαλκόνι του διαμερίσματος των γονιών της ενώ οι γείτονες την άκουγαν να ουρλιάζει.

Από τους πρώτους που έσπευσαν δίπλα της προκειμένου να τη βοηθήσουν και σβήσουν τη φωτιά ήταν ο ίδιος της ο πατέρας ο οποίο λόγω της κατάστασης στην οποία βρισκόταν η κόρη του δεν μπόρεσε να την αναγνωρίσει αμέσως. Αυτό κατέστη δυνατόν λίγα λεπτά αργότερα όταν είδε τα κλειδιά της που ήταν ακόμα στην κλειδαριά της εξώπορτας της πολυκατοικίας.

Η κοινωνία της Ξάνθης είναι σοκαρισμένη, όπως και το πανελλήνιο από την αγριότητα της δολοφονίας της άτυχης κοπέλας, η οποία βρήκε μαρτυρικό θάνατο, αφού είχε υποστεί βιασμό από τον δράστη.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑