Εκδηλώσεις

Published on January 10th, 2013 | by fileto

0

“Ντροπής πράγματα” σε Καβάλα, Δράμα, Έβρο

Κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η πορεία της stand up κωμωδίας «Ντροπής Πράγματα», με την Μαρία Ανδρούτσου, αγαπημένη μας ηθοποιό από το 50-50, τις Σαββατογεννημένες και άλλες πολύ επιτυχημένες σειρές και τον ταλαντούχο ηθοποιό Χρήστο Μπάτζιο στην χειμερινή τους περιοδεία, μιας και συνοδεύτηκε από συνεχόμενες sold out εμφανίσεις τόσο στην πρεμιέρα τόσο και στην συνέχεια και συνεχίζει να προσφέρει άφθονο γέλιο ανά την Ελλάδα.

Μέχρι στιγμής έχουν δοθεί παραστάσεις σε ΑΘήνα, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Καβάλα, Ρόδο, Αλεξανδρούπολη, Αγκίστρι, Καστοριά, Δράμα, Ραφήνα, Κιλκίς, Βέροια, Έδεσσα κ.ά, ενώ η περιοδεία θα διαρκέσει όλο τον χειμώνα σε όλη την Ελλάδα, με ένα πέρασμα κι από την Κύπρο.

Πρόκειται για μια παράσταση που συνδυάζει πανέξυπνα stand up comedy με bar theatre, με αποκαλυπτικούς μονολόγους, καταστροφικούς διαλόγους, χορό, ανελέητη φαγωμάρα και κωμικά-σατυρικά σκετσάκια που προσπαθούν με τη βοήθεια του κοινού να ρίξουν φως στις σχέσεις των 2 φύλων αλλά και σε διάφορα θέματα της καθημερινότητας, με πρωτότυπα χιουμοριστικά κείμενα και φρέσκιες ιδέες, χωρίς αναφορές σε μιζέριες και κακώς κείμενα της επικαιρότητας, με πολλά ηχητικά εφέ, τρέλα και πολύ γέλιο! Επίσης, στην παράσταση ερμηνεύονται και live αγαπημένες μουσικές επιτυχίες από τους δυο ηθοποιούς. Όλα αυτά για να καταλήξουν ότι «στους δύο, ο δεύτερος δεν μπορεί…»!

Τα κείμενα είναι του Χρήστου Μπάτζιου και η σκηνοθεσία της Μαρίας Ανδρούτσου, από την οποία συνεργασία προκύπτει μια πολύ ευχάριστη δίωρη πρόταση διασκέδασης, που απ’ότι φαίνεται, ήρθε για να μείνει, μιας και σαρώνει τη χώρα με πολύ επιτυχημένες εμφανίσεις και μοιράζει χαμόγελα, σε εποχές που όλοι έχουμε το ανάγκη! Μια άκρως κωμική παράσταση, που υπόσχεται να τρελάνει μικρούς, μεγάλους, ελεύθερους, ζευγάρια και όχι μόνο, από την οποία όπως είπαν πολλοί: «πήραν δουλειά για το σπίτι»…

Λίγα λόγια για την παράσταση:
Πώς είναι η ζωή ενός αταίριαστου ζευγαριού σήμερα? Ποιος έχει τελικά το πάνω χέρι? Ποια είναι η σχέση των γυναικών με τη «στρογγυλή θεά»? Υπάρχουν γυναίκες με αντρικό μυαλό και το αντίθετο? Πόση ώρα πρέπει επιτέλους να διαρκούν τα προκαταρκτικά? Τι μας συμβουλεύει γνωστός σεξολόγος? Πώς αντιμετωπίζεται σωστά ο χωρισμός? Ποιος είναι ο νέος επαναστατικός τρόπος διαφήμισης προϊόντων? Ποιο είναι το μεγαλύτερο τεχνολογικό επίτευγμα του 2012?

Αυτά και άλλα τόσα καυτά ερωτήματα θα απαντηθούν χωρίς ντροπή, με αλήθεια, θάρρος, δύναμη, και με την ενεργό συμμετοχή του κοινού.

Επόμενοι σταθμοί της περιοδείας είναι:
ΣΕΡΡΕΣ: 16/01 στις 22.00 @ Sofa Bar (Πεζόδρομος Π. Τσαλδάρη, Σέρρες, Τηλ. Κρ.: 23210 58900)
ΚΑΒΑΛΑ: 17/01 στις 22.00 @ Καπνομάγαζο (Β’ Πάροδος Αναγεννήσεως, Καβάλα, Τηλ. Κρ.: 2510 22 51 30)
ΔΡΑΜΑ: 18/01 στις 22.00 @ Noir Bar (Αγίου Κωνσταντίνου 21, Δράμα, Τηλ. Κρ.: 6948512242)
ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ: 20/01 στις 21.00 @ Notos Stage (Νέα Διεύθυνση: Μαλγάρων 3, Αλεξανδρούπολη, Τηλ. Κρ.: 25510 80060)

Στη συνέχεια η παράσταση θα επιστρέψει στην Αθήνα, ενώ θα ακολουθήσουν παραστάσεις και σε άλλες πόλεις μέσα στον Ιανουάριο και για όλο το χειμώνα, οι οποίες θα ανακοινώνονται συνεχώς και μέσω της σελίδας της παράστασης στο facebook, όπου υπάρχει και οπτικοακουστικό υλικό: http://www.facebook.com/ntropispragmatastandupcomedy.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑