Εκδηλώσεις

Published on January 14th, 2013 | by fileto

0

Ο “ΜΠΑΚΑΛΟΓΑΤΟΣ” στο Διδυμότειχο

Ο Ζήκος κι ο κυρ-Παντελής μαζεύουν τα τζιμπράγκαλά τους, φορτώνουν το τρίκυκλο με τα εμπορεύματα ελληνικής και αλλοδαπής προελεύσεως και πάνε να στήσουν το μπακάλικό τους στο Διδυμότειχο! Τρέχει από πίσω η κυρά-Δέσποινα να τους προλάβει, αλλά την περιμαζεύει το λεωφορείο του κυρ-Σωτήρη όπου εισπρακτορεύει ο κυρ-Μανώλης και οδηγάει ο Κιτσάρας που κουβαλάει τον Αργύρη, τη Φιφίκα και τη Λίτσα, ενώ γαλαρία χαζογελάνε το γατομουστάκι ο Ανδρέας με την Κατερίνα του, καθώς τους προσπερνάει με κόρνες η σωφεράντζα ο Μήτσος! Θα γίνει της… κακομοίρας στο Θέατρο ΟΡΦΕΑΣ – ΘΕΑ|ΣΥ| για τα επόμενα τρία Σαββατοκύριακα…

Από το Σάββατο 19 Ιανουαρίου και μέχρι την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου, η μεγάλη επιτυχία της χρονιάς του Θεατρικού Εργαστηρίου Νέας Ορεστιάδας ΔΙΟΝΥΣΟΣ μεταφέρεται στο Διδυμότειχο για έξι παραστάσεις, στο νέο θέατρο “Ορφέας” του Θεατρικού Συλλόγου Διδυμοτείχου ΘΕΑ|ΣΥ|. Οι παραστάσεις θα ξεκινούν στις 8:30 το βράδυ και για τη διευκόλυνση των θεατών πραγματοποιούνται κρατήσεις αριθμημένων θέσεων στα τηλ. 2553020050 και 6942492454.

Ο Μπακαλόγατος” (ή “Της Κακομοίρας”)

των Χρήστου & Γιώργου Γιαννακόπουλου

θεατρική διασκευή: Π. Φιλιππίδης – Γ. Γαλίτης

προσαρμογή-σκηνοθεσία: Άκης Τσονίδης

σκηνικά-κοστούμια: Νίκος Πατούνας

 

παίζουν οι (αλφαβητικά): Ιορδάνης Βροχίδης, Κώστας Γούργουλης, Μαριάννα Δουμάνη, Σταυρούλα Θεοδωρίδου, Αργυρώ Καρλιώτη, Εύη Κουτσούμπα, Κώστας Μερετάκης, Γιώργος Πασιλούδης, Νίκος Πατούνας, Μαρία Πετρίδου, Τόλης Τσακιρίδης, Σοφοκλής Τσομπάνογλου και ο Άκης Τσονίδης.

Παραστάσεις:

Σάββατο 19/1 – Κυριακή 20/1

Σάββατο 26/1 – Κυριακή 27/1

Σάββατο 2/2 – Κυριακή 3/2

ώρα έναρξης: 8:30 μ.μ.

Θέατρο “Ορφέας” – ΘΕΑ|ΣΥ|, Βενιζέλου 89 (πεζόδρομος), τηλ. 2553020050

 


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑