Επιχειρήσεις

Published on January 30th, 2013 | by fileto

0

Η Lidl Hellas κοντά στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Η αλυσίδα σουπερμάρκετ Lidl Hellas άσκησε ενεργή φιλανθρωπική δράση μέσα στις γιορτές των χριστουγέννων ενισχύοντας τον Μη Κερδοσκοπικό Εθελοντικό Οργανισμό για τα Παιδιά «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Κατάφερε μάλιστα μαζί με τους καταναλωτές να συγκεντρώσει το ποσό των 84.927 ευρώ για το σκοπό αυτό.

Πιο συγκεκριμένα, από 1η Νοεμβρίου 2012 έως και 15 Ιανουαρίου 2013 όλοι οι πελάτες της Lidl είχαν την ευκαιρία να προμηθευτούν από όλα τα καταστήματα Lidl τις χριστουγεννιάτικες συσκευασίες μελομακάρονων και κουραμπιέδων, συμβάλλοντας άμεσα στη στήριξη του «Χαμόγελου του Παιδιού».

Από την πώληση κάθε μεμονωμένης συσκευασίας διατέθηκε από την Εταιρία το ποσό των 0,25 Ευρώ στο «Το Χαμόγελο του Παιδιού», για την ενίσχυση των Κέντρων Στήριξης Παιδιών με προβλήματα Διαβίωσης που λειτουργεί σε όλη την Ελλάδα.

Για να γιορτάσει αυτή την επιτυχία αλλά και να παραδώσει την επιταγή στον Πρόεδρο του ιδρύματος, θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου μια εκδήλωση παρουσία όλων των ανθρώπων που συμμετείχαν ενεργά στην επίτευξη αυτού του σκοπού.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑